Financieel Adviescentrum
Nederland
Persoonlijke service

Beoordeling FACN 2019

Eileen Bennenk, 2 juli 2019 Beoordeling: 8

"De aankoop van ons eerste huis. Onwijs spannend en er komt van alles over je heen. Gelukkig werden wij goed geadviseerd en begeleid bij het rond krijgen van onze financiering".


Dries en Berlinda Jongetjes 24 juni 2019 Beoordeling: 10

"Wat zijn we fijn geholpen door Henry en Sietske. Geen vraag was teveel. Helder en duidelijk was de uitleg op onze vragen. Het koste wat moeite maar Henry heeft er bovenop gezeten en uiteindelijk is onze hypotheek rond gekomen, dikke pluim!!!!"


Caglayan, 30 mei 2019 Beoordeling: 10

“Henry was erg behulpzaam en professioneel. Het is echt iemand die snel doorpakt. Wij voelden ons geen nummertje. Binnen 12 dagen een bindend offerte. Waarvan 5 dagen door ons komt omdat we papieren nog niet op orde hadden. En 2 dagen weekend, dus binnen 5 dagen akkoord. Wow !!! Onze vorige woning duurde het 5 weken !!!!!”

Anoniem, 3 mei 2019 Beoordeling: 10

“Plezierig! Met respect voor het geduld om mij goed uit te leggen hoe één en ander mbt de aanvraag in elkaar steekt”


Anoniem, 25 april 2019 Beoordeling: 8

“Altijd snelle reacties, goed bereikbaar en heldere uitleg. Er wordt altijd in oplossingen gedacht. Wij hadden een goede ervaring”

H van Engelen, 3 april 2019 Beoordeling: 10

“Heel fijn geholpen door Henry met het regelen van onze hypotheek. Geen mal of vraag was teveel. Duidelijke uitleg over alles. Wat ook erg fijn is, ze regelen de opstalverzekering voor je huis ook mocht je dat wensen. Wij zijn zeer tevreden”.


Gerhard Bronkhorst, 18 maart 2019 Beoordeling: 9

“We hebben nu voor de tweede keer onze hypotheek afgesloten bij FACN. We zijn op een zeer snelle, prettige en kundige manier geholpen. Ik kan iedereen aanraden om via FACN hypotheken en verzekeringen af te sluiten!

Nadine, 12 maart 2019 00:09 uur beoordeling: 8

“Ik ben door FACN geholpen met het afsluiten van een alimentatieverzekering. Door Henry en Sietske goed geholpen. Duidelijke informatie, goede terugkoppelingen en goed bereikbaar.”

Peter, 9 maart 2019 18:22 uur beoordeling: 10

“Prima werk. Duidelijke, korte communicatie en snel. Nadelen niet echt, veel vragen, maar dat ligt aan de bank. Schokkend wat die allemaal willen weten en vooral aan documenten willen zien. Dit is onze tweede hypotheek via FACN. In ieder geval goed en goedkoop in ons geval. Heel fijn.”