Financieel Adviescentrum
Nederland
De beste deals

Beoordeling FACN 2019


Pierre van der Klei, 23 september 2019 Beoordeling 10

Bijzonder snel verlopen hypotheekaanvraag. Snelle beantwoording van vragen en het melden van nog niet juist verstrekte papieren voor de aanvraag. Kortom wij zijn dik tevreden met FACN.



Anoniem, 15 september 2019 Beoordeling: 10

Snel en goed geholpen!


Anoniem, 9 september 2019 Beoordeling: 9

Goede service, snelle actie en reactie op vragen


Gijs Evers, 3 september 2019 Beoordeling: 10

Henry luistert eerst heel goed naar je wensen en mogelijkheden. Daarna komt hij met een helder en begrijpelijk advies. Mocht je het niet begrijpen, dan vraag je het gewoon nog een keer. FACN is goed bereikbaar en de lijntjes zijn kort. Er wordt heel snel geregeerd. Conclusie: helder, meedenkend en snel. Van harte aanbevolen!!!


Andre Hop, 22 augustus 2019 Beoordeling: 9

Wij zijn goed geholpen in de oriëntatie van mogelijkheden en voorwaarden. Ook goede begeleiding in het maken van de juiste keuzes, ook fiscaal gezien. Wij konden kiezen uit alle banken en geldverstrekkers. Begeleiding in het gehele traject van oriëntatie tot en met notaris, dus van A tot Z. Snel antwoord op onze vragen en geen vraag was te veel, zowel op kantoor, telefoon of per mail. Super tevreden over het tarief van het advies en de bemiddelingskosten in de relatie met de kwaliteit van het advies en de afhandeling.


Eileen Bennenk, 2 juli 2019 Beoordeling: 8

"De aankoop van ons eerste huis. Onwijs spannend en er komt van alles over je heen. Gelukkig werden wij goed geadviseerd en begeleid bij het rond krijgen van onze financiering".


Dries en Berlinda Jongetjes 24 juni 2019 Beoordeling: 10

"Wat zijn we fijn geholpen door Henry en Sietske. Geen vraag was teveel. Helder en duidelijk was de uitleg op onze vragen. Het koste wat moeite maar Henry heeft er bovenop gezeten en uiteindelijk is onze hypotheek rond gekomen, dikke pluim!!!!"


Caglayan, 30 mei 2019 Beoordeling: 10

“Henry was erg behulpzaam en professioneel. Het is echt iemand die snel doorpakt. Wij voelden ons geen nummertje. Binnen 12 dagen een bindend offerte. Waarvan 5 dagen door ons komt omdat we papieren nog niet op orde hadden. En 2 dagen weekend, dus binnen 5 dagen akkoord. Wow !!! Onze vorige woning duurde het 5 weken !!!!!”

Anoniem, 3 mei 2019 Beoordeling: 10

“Plezierig! Met respect voor het geduld om mij goed uit te leggen hoe één en ander mbt de aanvraag in elkaar steekt”


Anoniem, 25 april 2019 Beoordeling: 8

“Altijd snelle reacties, goed bereikbaar en heldere uitleg. Er wordt altijd in oplossingen gedacht. Wij hadden een goede ervaring”

H van Engelen, 3 april 2019 Beoordeling: 10

“Heel fijn geholpen door Henry met het regelen van onze hypotheek. Geen mal of vraag was teveel. Duidelijke uitleg over alles. Wat ook erg fijn is, ze regelen de opstalverzekering voor je huis ook mocht je dat wensen. Wij zijn zeer tevreden”.


Gerhard Bronkhorst, 18 maart 2019 Beoordeling: 9

“We hebben nu voor de tweede keer onze hypotheek afgesloten bij FACN. We zijn op een zeer snelle, prettige en kundige manier geholpen. Ik kan iedereen aanraden om via FACN hypotheken en verzekeringen af te sluiten!

Nadine, 12 maart 2019 00:09 uur beoordeling: 8

“Ik ben door FACN geholpen met het afsluiten van een alimentatieverzekering. Door Henry en Sietske goed geholpen. Duidelijke informatie, goede terugkoppelingen en goed bereikbaar.”

Peter, 9 maart 2019 18:22 uur beoordeling: 10

“Prima werk. Duidelijke, korte communicatie en snel. Nadelen niet echt, veel vragen, maar dat ligt aan de bank. Schokkend wat die allemaal willen weten en vooral aan documenten willen zien. Dit is onze tweede hypotheek via FACN. In ieder geval goed en goedkoop in ons geval. Heel fijn.”