Financieel Adviescentrum
Nederland
Kundig en transparant

Beoordeling FACN 2020

Beoordeling FACN 2020

Op deze pagina staan beoordelingen van FACN gepubliceerd van onze klanten uit 2020. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!

M. van Son, 23 maart beoordeling 9

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Ik heb gebruik gemaakt van de execution-only optie. Goede, duidelijke en snelle communicatie. Een aanrader zeker ook gezien de vele werkzaamheden die voor een goede prijs verricht zijn.


Anoniem, 7 maart beoordeling 10

Wij zijn zeer snel en deskundig geholpen door de heer Luigjes. Niets is teveel voor hem en hij denkt erg goed mee met de klant. Hij heeft meerdere keren met de hypotheekverstrekker gebeld om bepaalde specifieke dingen te regelen. Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding! Een echte aanrader! De volgende keer gaan wij zeker weer met hem in zee.


W. Borstelaar, 29 februari beoordeling 8

Wij zijn uiterst tevreden hoe Henry ons geholpen heeft, proces verliep snel, advies was fijn!


Ricardo Casolin, 20 februari beoordeling 9

Deskundig en vriendelijk advies. Zeer plezierige ervaring


Piet Vermeer, 18 februari, beoordeling 10

Na een uitgebreid en deskundig kennismakingsgesprek, is de verdere procedure zeer voorspoedig verlopen en met een goede begeleiding. Ik ben dan ook zeer tevreden over FACN (Henry Luigjes)E. van der Veer, 22 januari Beoordeling 10

In Nederland geven we niet gauw een 10. Maar wat als een onderneming precies doet wat ze beloofd en dat op een aangename snelle wijze? Adequaat reageren, snelle respons, eindresultaat uitstekend. Volgens mijn oude rapportboekje is uitstekend een 10


Anoniem, 9 januari 2020 Beoordeling 9

Wij zijn goed begeleid en alles was goed geregeld. Wel nog een advies, er stond bij wat een notaris gemiddeld ongeveer kost. Ik had geen offerte bij een notaris opgevraagd, heel stom van mij, nu was ik het dubbele kwijt.