Financieel Adviescentrum
Nederland
Persoonlijke service

Beoordeling FACN 2011

Op deze pagina staan beoordelingen van FACN gepubliceerd van onze klanten uit 2011. Op verzoek van de klanten worden hun naamsgegevens soms beperkt weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!

Bekijk hier alle beoordelingen tot nu toe.


G.A. Taapken, 30 december 2011 15:22 Beoordeling: 8

Positief. Snelle, duidelijke en correcte afhandeling van m\'n levensverzekering aanvraag. Prettig is de snelle respons op mail waardoor de communicatie vlot verloopt en de acceptatie binnen 3 weken rond was.

Gerrit, 20 december 2012 22:00 uur Beoordeling: 8

mijn ervaring zijn goed een hele aardige dame die me altijd hielp en heel grappig dus prima met zulke dames, sietske heet ze was een heel leuke vrouw. verder goed duidelijk alles uitleggen enz dus prima

Klaas-Jan van Roekel, 8 december 2011 21:47 uur Beoordeling: 8

Uitstekend geholpen, persoonlijke service en alles goed uitgelegd. Hele prettige ervaring al met al.

Marielle, 7 december 2011 10:22 uur Beoordeling: 9

Ik ben in het execution only traject uitstekend begeleid door FACN. Remko Grijm was mijn contactpersoon. Hij was stipt, snel en accuraat. Kortom, ik ben uitstekend geholpen en wil FACN bij iedereen warm aanbevelen!

Güven Dag, 19 november 2011 18:27 uur Beoordeling: 10

Remko..je was voor mij een geweldig contactpersoon. Ik kon je altijd bereiken en iedere keer dat ik je belde werd ik vriendelijk te woord gestaan. Ik wil jou en Sietske hartelijk danken. Mijn financiering is met behulp van jullie professionele werkwijze afgerond. Ik zal FACN zeker aanraden in mijn werkomgeving en familiekring...dank jullie van harte....Cok tesekür ederim (Turks) :)

C. Schuurmans, 18 november 2011 22:06 uur Beoordeling: 10

Ja, alle ervaringen op deze site spreken voor zich. Bij mij ook alles netjes geregeld tot aan de notaris door Remko Grijm.

Jurrien Hagen, 17 novemer 21:58 uur Beoordeling: 9

- Zeer snelle respons op mails - Heldere antwoorden op gestelde vragen - Doen veel moeite om bij verzekeraar de polissen te krijgen

Lex Veldhuizen, 17 november 14:23 uur Beoordeling: 9

Zeer snel en duidelijk in de afwikkeling van de oversluiting van de hypotheek. Maakt alles snel begrijpelijk. Aan te raden om de FACN in zee te gaan

Hugo Boschker, 17 november 2011 10:32 uur Beoordeling: 9

Vanaf het 1ste contact was het prettig zaken te doen met Sietske. Op al mijn vragen kreeg ik direct antwoord. Ook formulieren e.d. werden mij per omgaande toegezonden. Duidelijkheid was troef. Kortom: een pragmatische aanpak in een plezierige sfeer.

Henk, 11 november 2011 20:35 uur Beoordeling: 9

Een uitstekende service, ik had al onmiddellijk tijdens her eerste contact, het gevoel dat de medewerkers echt kennis van zaken hadden. Het vastzetten van de hypotheek rente verliep probleemloos. Echt een aanrader.

H.J.M. Puijk, 9 november 2011 13:05 uur Beoordeling: 9

Bij aanvragen van hypotheek zeer goed begeleid,steeds op de hoogte gehouden van de voortgang. Hartelijk dank.

Peter H, 1 november 2011 00:48 uur Beoordeling: 9

Via internet ben ik hier terecht gekomen om een ORV af te sluiten. Ik ben heel erg tevreden. Op mijn vragen kreeg ik duidelijk en snel antwoord. De polis was ook ontzettend snel geregeld. Niks op aan te merken. Ik ben geholpen door Remko Grijm.

Wim Zirschky, 31 oktober 2011 14:41 uur Beoordeling: 9

Een overlijdensrisico-verzekering afsluiten tegen een correcte premie, normale bemiddelingskosten en snelle / accurate service. Dit kan bij FACN. Alles netjes via de mail en internet geregeld. Al binnen 10 dagen de polis in huis, ondanks benodigde extra medische informatie. Prima geregeld.

R. de R., 31 oktober 2011 09:29 uur Beoordeling: 9

Op zoek naar een no-nonsens bemiddelaar voor het afsluiten van een hypotheek, ben ik via google (wie niet) bij FACN uitgekomen. Vanaf het eerste tot het laatste contact ben ik prima geholpen. De communicatie is erg goed. Mail wordt snel beantwoord en de telefonische bereikbaarheid was dik voor elkaar. Mijn complimenten!

Rossouw, 14 oktober 2011 13:43 Beoordeling: 10

"Hypotheek afgesloten via FACN (Remco Grijm). Vlotte bemiddeling en goede communicatie. Vragen werden snel en feitelijk beantwoord. Terugkoppeling gebeurde snel en altijd in een klantvriendelijke sfeer. Bereikbaarheid is uitstekend. Chapeau!"

R. v.d. Veen, 10 oktober 2011 14:40 Beoordeling: 9

Ben eigenlijk bij toeval tegen FACN aangelopen en werd aangetrokken door de eenmalige lage fee. Het service nivo geboden door FACN, ik heb met name gemailed met Remko, overtrof mijn verwachtingen. Snelle en duidelijke response op vragen!

Joke Bakker, 29 september 2011 21:38 uur Beoordeling: 10

De wereld van de hypotheken en verzekeringen is voor mij een onbekend terrein, maar mede door de deskundigheid van FACN ben ik prima geholpen. Bij FACN denk ik voortaan aan: betrouwbaar, vriendelijk, vlotte afhandeling, eerlijke benadering zonder winstbejag en goede bereikbaarheid per mail of telefoon. Alle dank aan Remko en Sietske.

Ruud van der Aa, 29 september 2011 08:59 Beoordeling: 9

lekker snelle response via email als ik vragen had (telefonisch ook goed bereikbaar trouwens). Al met al scheelt het gewoon 1500 euro met de grotere hypotheekadviseurs (jazeker...). FACN is zeker aan te bevelen voor iedereen die al weet welke hypotheekvorm het wordt.

Roelof Zantema, 21 september 2011 18:17 Beoordeling: 10

Ik heb erg goede ervaringen met FACN! Ik heb een ORV afgesloten via FACN. Remko Grijm, in mijn geval, reageert erg snel op je e-mail (per omgaande) en komt met gedegen en duidelijke antwoorden op allerlei vragen. De voortgang van het aanvraagproces wordt prima bewaakt. De service hierbij was uitstekend en snel. Wat mij betreft : Een aanrader voor iedereen !!

T.S., 7 september 2011 21:39 Beoordeling: 10

FACN heeft mij fantastisch geholpen. Ten eerste dachten ze heel goed mee, maar vooral ook hoe de polis zou goed mogelijk in elkaar te zetten voor een aantrekkelijke premie. Toen het administratieve contact met de verzekeraar niet goed liep - en onze hypotheek in gevaar kwam - heeft FACN alles m,et spoed rechgetrokken. Geweldig, veel dank!

Laurens, 7 september 2011 14:34 Beoordeling: 10

Tot nu toe niks aan te merken op de dienstverlening van FACN! Super snelle reactie, zowel per mail en telefoon heel goed bereikbaar, vriendelijk en duidelijk. Kan geen verbeterpunten bedenken. Hou vol zo.

Ernst Iedema, 29 augustus 2011 14:01 Beoordeling: 10

Mijn ervaring met FACN is zeer positief en van harte aan te bevelen! In 2010 heb ik via FACN een orv afgesloten, deze was goedkoper dan via de welbekende vergelijkingssite. Half 2011 nu dus een hypotheek via FACN afgesloten. Ze hebben gedegen kennis van zaken, het contact is plezierig en de reactie snelheid is hoog. Wat ik verder zeer belangrijk vind is hun eerlijke handelswijze, ik heb al teveel slechte ervaringen met tussenpersonen gehad. Ze leveren het product zoals JIJ wil, in mijn geval zonder provisie en tegen een vast afgesproken bedrag zonder addertjes. Zij lopen voorop met deze openheid van zaken. Hartelijk dank!

Koolaard, 28 augustus 2011 19:28 Beoordeling: 8

Om tot aanvraag te komen, von dik uitstekend. Zelfs 's avonds laat kreeg ik antwoord op mail. Helaas wordt oordeel gedrukt door perikelen rond incassowijze vanuit premie depot. Ik heb daar zelf veel werk aan gehad en veel ruis en miscommunicatie,

Van B., 22 augustus 2011 07:48 Beoordeling: 9

Een zeer goede bemiddeling in het afsluiten van een polis.

Diana, 19 augustus 2011 20:17 Uw cijfer 10

Uitstekend, snel en tegen een lage premie een ORV afgesloten. Telefonisch en mailcontact is vriendelijk en duidelijk. Wij zijn uiterst tevreden.

E.N., 12 augustus 2011 19:27 Uw cijfer 9

De OVR verzekering was snel `geregeld`. Gèèn lange wachtijden, snelle respons op de vragen.

M van der Zalm, 10 augustus 2011 10:38 Uw cijfer 9

Ik heb geen gebruik gemaakt van het advies van FACN, maar via hun site een product (orv) aangevraagd. De hulp die hierna toch werd gegeven was boven verwachting! Ook het reageren verliep uitermate snel. Complimenten voor Remco Grijm!

Bart Fuhler, 9 augustus 2011 20:29 Uw cijfer 10

uitstekend,...altijd bereikbaar...vriendelijk..inniatiefrijk....zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding...dit zegt heel wat want ik ben vrij kritische klant in goed zin van het woord..facn=remko en medewerker..is zeer aan te bevelen grten bart

A.M. Verburg-Kramer, 4 augustus 2011 20:27 Uw cijfer 8

Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke en hulpvaardige begeleiding bij het oversluiten van onze hypotheek

Ad en Elly, 29 juli 2011 21:47 Uw cijfer 10

Perfectie bestaat niet, wordt gezegd. Maar de afhandeling van onze hypotheekaanvraag zit er heel dicht tegenaan! Wij hebben echt bijzonder goede ervaringen met FACN, snelle en correcte communicatie die bovendien uiterst prettig was. Wij kunnen FACN dan ook van harte aanbevelen en het heeft ons veel geld bespaard. Andere adviseurs rekenen soms waanzinnig hoge bedragen en uit ervaring weten we dat de afhandeling zeker niet beter is. Ook wanneer u advies wenst, kunnen wij FACN echt van harte aanbevelen. Wij gaan ook een volgende keer weer voor goede en klantvriendelijke behandeling en tegelijk veel geld besparen. FACN hanteert zeer schappelijke tarieven en biedt een uitstekende en vakkundige afhandeling. Wij kunnen niet anders zeggen dan: DOEN!

Rob, 15 juli 2011 08:40 Uw cijfer 9

FACN is een echte aanrader voor mensen die weten wat ze willen en gewoon geen gel*l maar een hypotheek willen hebben. Ik zocht een hypotheek en wist al welke hypotheekvorm ik wilde en dat dit gewoon mogelijk moest zijn. Rondvraag bij de diverse grote hypotheekverstrekkers leerde mij dat, ondanks het feit dat ik alles al uitgezocht had, ik toch enige duizenden euro's kwijt zou zijn aan vrijblijvend en nutteloos advies. Via FACN is mijn hypotheek nu geregeld voor het luttele bedrag van 599,- euro in plaats van de 2500,- tot 3500,- euro die grote hypotheekverstrekkers hiervoor vroegen. Een echte aanrader dus en wees niet bang dat je alles zelf moet uitzoeken want ondanks de lage prijs begeleidt FACN (in mijn geval Remko) je helemaal van aanvraag tot passeren van de akte.

M.R. Gillebaart, 5 juli 2011 11:02 Uw cijfer 8

tot nu toe zeer positieve ervaringen, nette,vlotte en correcte correspondentie en afwikkeling van zaken. houden zo !

Christine, 4 juli 2011 08:11 Uw cijfer 9

Ik heb een goede ervaring met FACN, tot nu toe. Er is goed op mijn mails en vragen gereageerd en de polis is snel afgesloten. Nu hopen dat we hem niet hoeven te gebruiken ;-)

Patrick van den Brand, 28 juni 2011 08:39 Uw cijfer 9

Na wat speurwerk kwam ik uit bij FACN, omdat zij werken met een vast en scherp tarief. Ik heb eigenlijk alleen maar positieve ervaringen met de manier waarop zij mij hebben geholpen en de stukken uiteindelijk hebben afgewikkeld. Het is mij een hele betrouwbare en kwalitatief goede hypotheekbemiddelaar gebleken.

Bas de Kort, 26 juni 2011 14:09 Uw cijfer 10

Ik heb een 'execution only' opdracht voor een 'provisievrije hypotheek met vermogensopbouw' verstrekt aan FACN. De communicatie ging voornamelijk per e-mail en mijn ervaring is dat dit zeer prettig verliep. De snelheid, service en betrokkenheid van dit bureau is werkelijk uitstekend. In combinatie met de prijsstelling weet ik zeker dat er geen bureau is die meer 'value for money' biedt dan FACN. Een zeer tevreden klant.

Visser, 23 juni 2011 16:43 Uw cijfer 8

Prima bemiddeling, snel Emailcontact.

Miranda, 23 juni 2011 16:14 Uw cijfer 9

zeer positief: 1) over de bereikbaarheid, 2) vaste “contactpersoon”, niet bellen met een maatschappij maar met vaste medewerker (in mijn geval Remko) die precies weet wat ik wil en waar ik me het proces bevind…. 3) duidelijkheid van de informatie en 4) snelheid van handelen!

K. Vollebregt, 23 juni 2011 07:46 Uw cijfer 9

Erg goede ervaring met FACN! Ze reageren erg snel op je mail (zelfde dag) en komen met gedegen adviezen en antwoorden. Wij hebben een OVR afgesloten via FACN voor onze hypotheek. De service hierbij was uitstekend en snel. Ook de kosten bij FACN zijn zeer aantrekkelijk. Een aanrader voor iedereen.

Anoniem, 22 juni 2011 14:46 Uw cijfer 9

Hoewel ik in het begin wat wantrouwend was om al mijn gegevens achter te laten bleek dit al snel onterecht. Via de chat, email en telefoon ben ik kundig, snel en vooral eerlijk te woord gestaan. Mijn doel was: zonder hoge kosten een ORV afsluiten en dit is bij FACN prima gelukt. Anonieme plaatsing ja

M. Burger, 22 juni 2011 13:27 Uw cijfer 9

Dit is de tweede keer in twee jaar dat ik gebruik maak van de diensten van FACN. Wat mij bevalt is de duidelijke kostenstructuur (geen "gratis" dienstverlening waar je nog jaren aan betaalt) en deskundigheid en goede bereikbaarheid. Ook met de lastige banken van vandaag weet FACN heel goed waar de mogelijkheden liggen, en wat er moet gebeuren om een aanvraag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ik ben heel tevreden, en niet voor niets voor de tweede maal in korte tijd klant bij FACN!

K. Kruizenga, 17 juni 2011 10:21 Uw cijfer 9

overlijdensrisicoverzekering met scherpe premie via goede verzekeraar is snel en goed geregeld via uw bemiddeling. Prima service.

Jeroen, 17 juni 2011, 09:51 Uw cijfer 9

Wij hebben via FACN een losse overlijdens-risicoverzekeringen geregeld vanwege de scherpe premie. Het verdere proces verliep uitstekend, wij zijn zeer tevreden!

B.L.J. Gaster, 14 juni 2011, 14.56 Uw cijfer 10

Accurate, vlotte, deskundige en plezierige toelichting op vragen en afwikkeling van de polisaanvragen.

Pieter van R., 7 juni 2011, 21:58 Uw cijfer 8

Ik had FACN benaderd voor een overlijdensrisico verzekering. Ik ben erg snel geholpen met verschillende berekeningen en opties. Zeer prettig kortom. Ene, ook niet onaardig, ze zijn heel transparant en niet duur. Top dus.

Paul, 6 juni 2011, 09:35 Uw cijfer 9

Uitstekende opvolging van de voortgang van het aanvraagproces. Prima voorlichting over details van de polis. Prima optie voor mensen die weten wat er te koop is.

A.J., 1 juni 2011, 09:36

Alles verliep netjes. Met name de snelheid van de communicatie per mail is indrukwekkend.
Uw cijfer 8

Joke Hartog, 26 mei 2011 14:19

Ik ben zeer goed, accuraat en vriendelijk geholpen, ik ben overgestapt na een vergelijking van mijn hypotheekofferte, hierdoor had ik al een voordeel van € 700,00. Aansluitend ook mijn opstal-inboedel-en rechtsbijstandsverzekering afgesloten. Gewoon een eerlijk en betrouwbaar bedrijf.
Uw cijfer 10


Afred E., 25 mei 2011 09:41

FACN heeft een helder en overzichtelijk productenoverzicht op haar site staan. Snelheid van reageren en adviesniveau is uitstekend. Ook in vegelijking met andere aanbieders scherpe tariefstelling. Zeer tevreden!

Uw cijfer 8


P.J., 10 mei 2011 14:30

Mijn ervaring met Facn is goed,ik ben goed voorgelicht en de medewerkers die ik aan de telf kreeg stonden mij steeds zeer vriedlijk te woord ook werd er als ik vragen had voldoende aandacht aan mij besteed en uitgelegt hoe het een en ander in elkaar zat. Er waren geen langdurige wachttijden voordat ik iemand aan de telf had dat vind ik zeer belangrijk,ook het mailverkeer ging OK . Kortom ik ben tevreden.

Adriaan V., 3 mei 2011 06:01

Zeer snelle, efficiente afwikkeling van onze hypotheekaanvraag. Veel en laagdrempelig (email)contact gehad met Remko. FACN werd ons aangeraden en FACN heeft ons absoluut niet teleurgesteld. Volgens mij zoals financieel advies hoort te zijn: weinig franje, efficient en resultaatgericht.

Rachid, 2 mei 2011 20:35

De medewerkers van FACN zijn erg klantvriendelijk en behulp zaam. Ze reageren altijd en snel op email en je kunt ze telefonische ook goed bereiken. Ik raad ze aan als hypotheekadviseur of voor een verzekering.

Marian H., 29 april 2011 08:27

Heel erg tevreden over de service van FACN. Snel antwoord op vragen en echt behulpzaam. Sietske, bedankt

Richard, 28 april 2011 10:51

FACN is de ideale manier om tegen lage kosten snel een hypotheek te regelen via email zonder dat je urenlange gesprekken hoeft te voeren met financiele adviseurs die behalve hypotheken meteen allerlei extra verzekeringen of lijfrentes willen verkopen.

Van Zwol, 27 april 2011 23:43

Zeer positieve ervaring met FACN op alle onderdelen. Duidelijke informatie en antwoorden op vragen. Uitstekende bereikbaarheid. Bijzonder klantvriendelijk. Daarnaast bemiddeling in producten met uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

R. Boon, 13 april 2011 20:58

Uitstekende service en niets is teveel gevraagd. Een aanrader voor iedereen die goed, snel en voor een eerlijke prijs, advies wil krijgen. Remco, nogmaals bedankt voor het afsluiten van onze polissen.

Anoniem, 6 april 2011 16:49

Via een Execution Only opdracht een ORV gesloten. Afhandeling hiervan was snel, zakelijk en foutloos. Precies zoals ik dat gewenst had. Met andere woorden, deze bemiddelaar heeft een professionele en positieve indruk op mij gemaakt.
Anonieme plaatsing ja


Anoniem, 25 maart 2011 10:57

Hele klantvriendelijke behandeling. Prettig mee te werken.
Anonieme plaatsing ja


Peter, 24 maart 2011 13:37

Aanvraag, ondanks moeizaam contact met verzekeraar, prima geregeld

Anoniem, 17 maart 2011 18:58

Onze verzekering was over de looptijd duizenden euro's goedkoper via FACN. Ook telefonisch contact gehad en prima, snelle service. Anonieme plaatsing ja

Vos, 17 maart 2011, 13:47

Prima service, alhoewel het ging om een "kleine" verzekring, werd volop meegedacht. Goede voorlichting, geen eindeloze wachttijden, altijd snel een deskundige aan de telefoon. Wij zullen in de toekomst indien nodig, zeker zaken blijven doen. mevr. Vos

Jeannette, 8 maart 2011, 23:42

Prima service van FACN. Prijs is zeer concurrerend, werkwijze en kosten zijn transparant, snel en deskundig antwoord op onze vragen. Het duurde even voordat 1 ORV geaccepteerd werd door de verzekeringsmaatschappij, maar ook daar hield FACN de tijdslijnen in de gaten. Ook wij kenden FACN niet en zijn afgegaan op de klantervaringen, geheel terecht dus!

Anoniem, 7 maart 2011 22:15

De contacten met FACN verliepen op een aangename, persoonlijke wijze. Niet de gebruikelijke automatische geformuleerde beantwoordingen, maar persoonlijke mail-uitwisseling, en altijd met een en dezelfde persoon. Dat schept een vertrouwensband. Anonieme plaatsing ja

Ronald Metselaar, 23 februari 2011 10:05

Prima, snel en tegen de laagste kosten een OverlijdensRisico Verzekering afgesloten. De service, afhandeling en informatie was zeer goed, compleet en binnen de gestelde termijn. FACN heeft aangetoond een goede partner te zijn die weet wat er moet gebeuren en de juiste contacten heeft bij alle financiele instellingen. FACN zou deze kennis nog pro-actiever kunnen en moeten inzetten, er zijn nog legio kansen en mogelijkheden voor de particulier en FACN. Dank, Met vriendelijke groet, Ronald Metselaar

G. Kor, 21 februari 2011 15:05

Goede en snelle service. Heldere communicatie en goed telefonisch geholpen.

Anoniem, 17 februari 2011 12:43

Zojuist binnen enkele werkdagen een ORV afgesloten waarbij er door FACN gedegen is gewerkt. Dit kan ik iedereen van harte aanbevelen.
Anonieme plaatsing ja


Anoniem, 16 februari 2011 15:52

Onze ervaring met FACN is prima; er wordt alert gereageerd op onze vragen (per email) en het afsluiten van een verzekering gaat zonder meer vlot. Bereikbaarheid is belangrijk voor de klant dus wij zijn meer dan tevreden.
Anonieme plaatsing ja


Leonard, 14 februari 2011 16:02

Beste prijs voor overlijdensrisicoverzekering! Zeer correcte en snelle afhandeling!

Anoniem, 31 januari 2011 17:12

Snelle en deskundige dienstverlening die we zeker ook in voorkomende gevallen denken te benutten.
Anonieme plaatsing ja


Anoniem, 28 januari 2011 10:03

Over de klantervaring: Hoewel de verzekeringsmaatschappij wel wat tegenspartelde is het uiteindelijk gelukt om een AOV af te sluiten tegen behoorlijke voorwaarden en met een bescheiden premie. Ik ben helemaal tevreden over bijdrage die FACN daaraan geleverd heeft. De kostenstructuur van de aanbiediningen is goed inzichtelijk gemaakt, en ik heb ervaren dat FACN er werk van maakt om de polissen rond te krijgen. Dat gaat vlot, adequaat en vriendelijk, en dat is mij goed bevallen.
Anonieme plaatsing ja


Anneke Ensink, 25 januari 2011 20:05

Echt een ontzettende goede ervaring! Heel erg betrokken advies. Flexibele opstelling en ik voel me echt goed geholpen. Erg bedankt.

Paul vd Hagen, 24 januari 2011 14:02

Prettig, snel en heldere uitleg. Bij foutjes snel herstel en conform mijn verwachting

Johan, 20 januari 2011 23:12

Geprobeerd via FACN een ORV af te sluiten. Helaas niet geaccepteerd, maar Sietske heeft desondanks alles geprobeerd om zaken gedaan te krijgen bij verschillende maatschappijen. Grote complimenten voor de geboden service!!!

Anoniem, 20 januari 2011 17:22

Heel tevreden bij afsluiten ORV mbt snelheid afhandeling, betrokkenheid en goede voorlichting. Zeker aan te bevelen
Anonieme plaatsing ja


Erik Schalken, 18 januari 2011 21:06

Ik heb een hypotheek afgesloten via excecution only en ben erg tevreden Erg goede service. Zeer snelle respons (meestal binnen een paar uur, maximaal de volgende dag). Ook telefonisch goed bereikbaar en meedenkend.

Claire van E., 14 januari 2011 10:39

Wij zijn heel erg tevreden over de snelle en correcte verwerking van onze ORV aanvraag door FACN

Gisèle, 13 januari 2011 12:30

Zeer tevreden over de voorspoedige afhandeling van onze ORV, en vooral ook met het consequent snelle, duidelijke en prettige contact met onze tussenpersoon Remko

Menno, 12 januari 2011 22:26

Ik ben zeer goed en snel geholpen. Ik had enkele vragen om het formulier in te vullen. Direct contact en mevrouw nam alle tijd alles door te nemen en uit te leggen. Binnen enkele dagen had ik de polis binnen. Afz menno

Anoniem, 6 januari 2011 11:20

Na het afsluiten van een provisieloze ORV kan ik me alleen maar aansluiten bij al de positieve reacties!!
Anonieme plaatsing ja

R Luijckx, 5 januari 2011 22:47

FACN heeft n.a.v. mijn informatieaanvraag via internet snel en terzake kundig gehandeld. Er werd duidelijk aangegeven wat nodig was en de stap van offerte naar feitelijke verzekering was dan ook snel geregeld.

Anoniem, 5 januari 2011 20:01

Natuurlijk wil ik ook best graag een hoop premies betalen zolang het maar transparant is. Toppie! Mijn ervaring met FACN is in één woord GEWELDIG! Wat een knap bedachte formule en wat een goede en met name eerlijke insteek binnen de boze grote financiele wereld. Uiteraard betaal je bij FACN ook jarenlang, maar het is wel volledig transparant. En daar gaat het om: transparantie, ook al moet je jarenlang betalen, zolang het maar transparant is. Daar kunnen die bonustrekkers nog heel veel van leren, van die transpirantie. Groetjes. Anonieme plaatsing ja

Fam Bravenboer, 1 januari 2011 14:20

Omdat ik onze tussenpersoon toch wat prijzig vondt ben ik gaan zoeken op de computer ,dit moest anders kunnen dacht ik Ergens denk je ook ,waar begin je aan ,je hoort wel es van die verhalen ... Maar FACN heeft ons geweldig geholpen ,echt waar ,geen verkeerd woord over ze. Wij wilden onze hypotheek oversluiten naar een andere bank ,ik wist wel een beetje hoe of wat maar ik kon met al mn vragen bij Remco terecht ,zelfs op zaterdag en s avonds ,altijd stond hij me te woord ,zowel per mail als per telefoon Petje af! Een echte aanrader !!!