Financieel Adviescentrum
Nederland
Kundig en transparant

Beoordeling FACN 2016

Op deze pagina staan beoordelingen van FACN gepubliceerd van onze klanten uit 2016. Op verzoek van de klanten worden hun naamsgegevens soms beperkt weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!

Bekijk hier alle ervaringen van de afgelopen tien jaar!


Anoniem, 29 december 2016 15:03 uur beoordeling: 8

“Accuraat, snel en plezierig!”


Anoniem, 28 december 2016 16:24 uur beoordeling: 9

“FACN en binnen het bedrijf Sietske Meeuwis, zijn wij bijzonder goed geholpen bij het omzetten van onze flex hypotheek naar 20 jaar vast. Onze kennis werd getest en daarna werden ev. vragen snel en duidelijk beantwoord. Binnen een paar weken was alles al achter de rug.”


Judith, 27 december 2016 17:28 uur beoordeling: 9

“Zeer goed geholpen in een dossier waar toch druk op stond. Alle vragen werden beantwoord, wijzigingen doorgevoerd en geen moeilijkheden. Top service. Meer service dan je hoeft te verwachten als je kiest execution only hypotheek.”


Theo van O., 23 december 2016 11:53 uur beoordeling: 9

“FACN heeft ons goed geholpen bij het aanvragen van een offerte voor het oversluiten van een hypotheek. Telkens als dit nodig werd werd alert en met kennis van zaken gereageerd. Voor mensen die al weten welk type hypotheek zij willen afsluiten absoluut een aanrader om met FACN in zee te gaan.”


Henk en Thea van den Top, 23 december 2016 9:58 uur beoordeling: 9

“Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van FACN en de medewerking, die wij van Henry en Sietske hebben gekregen tijdens het oversluiten van onze hypotheek. Het was een behoorlijke klus, maar alles werd netjes en vakkundig afgehandeld. Dit was onze 2e ervaring met FACN en bij een volgende keer zullen we zeker weer van hen gebruik maken. Een absolute aanrader!”


Betty, 19 december 2016 12:16 uur beoordeling: 9

“Goede en snelle afhandeling, ook bij het aanvragen van hypotheken voor zelfstandigen.”


Henk Baptist, 16 december 2016 10:28 uur beoordeling: 10

“Ik wist precies wat voor hypotheek ik wilde en had daarom geen behoefte aan dure adviseurs. Al vanaf het eerste en enige telefonisch contact: “Ik wil een execution only”, verliep de verwerking optimaal per mail. Scherpe rente en zeer vlotte afwerking.. Als ik ’s avonds mailde en de volgende morgen antwoord verwachtte, kwam dat soms al dezelfde avond. Soms kreeg ik het idee dat Sietske altijd werkt. FACN, bravo.”


J. vd. B., 7 december 2016 15:46 uur beoordeling: 9

“Mijn ervaring met FACN is zeer positief. Ik kan het dan ook iedereen aanraden. Zowel op deskundig gebied als op het gebied van klantgerichtheid zijn wij uitstekend geholpen (snel, adequaat, vriendelijk en geduldig).”


Frans, 7 december 2016 11:14 uur beoordeling: 10

“Uitstekende, snelle en correcte afhandeling bij het afsluiten van een OVR. Compliment voor Sietske!”


Stef van der Laan, 6 december 2016 14:03 uur beoordeling: 9

“Hele goede ervaring!”


Emiel, 29 november 2016 11:15 uur beoordeling: 9

“Execution only ging goed en snel”


Ramdhani, 15 november 2016 3:13 uur beoordeling: 9

“Lekker laagdrempelig en to-the-point dienstverlening. Geen onnodige gesprekken over risico\'s. Heel helder: de mogelijkheden verkennen om tot een passend aanbod te komen. Kosten zijn bovendien erg laag. Heb in mijn omgeving anderen ook aangeraden.”


Strijbos, 10 november 2016 8:49 uur beoordeling: 10

“Sietske en Henry hebben ons heel goed geholpen met het bemiddelen van een hypotheek & ORV. Fijne en snelle communicatie, duidelijk en betrouwbaar. Wij zijn meer dan tevreden, een echte aanrader! Dankjulliewel!!”


Xander Berendsen, 3 november 2016 6:42 uur beoordeling: 9

“FACN heeft ons op uitstekende wijze bijgestaan bij het verkrijgen van de financiering voor onze nieuwe woning. Geduldig en vasthoudend werd de vrijwel eindeloze lijst met vragen van de financier beantwoord. De aanhouder wint, ook hier.”


Rene, 1 november 2016 1:29 uur beoordeling: 3

“Even een tegenhanger van alle goede berichten over FACN. Ik ben geheel niet tevreden. Toen de aanvraag iets afweek van het normale loonstrookje werd de aanvraag niet doorgezet. De betrokken bank die ik direct belde gaf aan er niks van te begrijpen. Na 4 van de 8 weken ontbindende voorwaarden halsoverdekop naar een andere adviseur. Ik raad het niet aan. Hier wordt niet gedacht in oplossingen.”


Arend, 28 oktober 2016 8:43 uur beoordeling: 9

“Goed - Snel - Correct!”


Luuc, 19 oktober 2016 1:33 uur beoordeling: 9

“Correcte en snelle afhandeling; TOP”


Wouter, 17 oktober 2016 19:05 uur beoordeling: 9

“Prima en snel geholpen inclusief duidelijke informatieverstrekking, tegen een verhoudingsgewijs erg nette prijs.”


Kees H., 14 oktober 2016 11:14 uur beoordeling: 10

“Uitstekende persoonlijke behandeling door Sietske Meeuwis. Ieder contact wordt snel en vakkundig afgehandeld. Dit gevoel mis je helaas vaak bij de grotere kantoren waar je je een \"nummer\" voelt. Ik kom hier zeker terug!”


Rob, 13 oktober 2016 11:45 uur beoordeling: 10

“Wederom goed geholpen bij het afsluiten van een ORV tegen een scherp tarief! Binnen 3 dagen had ik de polis in de mail! Goede en snelle communicatie. Een echte aanrader!”


Anoniem, 12 oktober 2016 11:54 uur beoordeling: 7

“Goede begeleiding. Op twee momenten in het proces ging het niet goed, ondanks voorafgaande afspraken/duidelijkheid.”


Anoniem, 11 oktober 2016 8:51 uur beoordeling: 10

“Ik moest een AOV afsluiten vanwege een functie als vrijgevestigd medisch specialist. Deze kun je enkel afsluiten via een intermediair. De gebruikelijke intermediairs rekenen behalve een provisie bij afsluiten ook altijd een zogenaamd onderhoudsabonnement (300 euro per jaar) Omdat ik dit geldklopperij vind heb ik uiteindelijk FACN op internet gevonden. Hoewel ik geen enkel persoonlijk contact heb gehad, ben ik via mail en formulieren zeer correct begeleid en geïnformeerd over mijn AOV en is alles binnen een maand of twee naar tevredenheid afgerond. Ik zou het direct opnieuw zo doen en kan FACN van harte aanbevelen.”


Raimond, 5 oktober 2016 12:13 uur beoordeling: 10

“Ik ben prima geholpen door Sietske. Ik kreeg snelle en goede reacties op mijn e-mails. Dankzij de goede ervaring heb ik gelijk een ORV via FACN laten afsluiten.”


Hans Heuvel, 5 oktober 2016 12:00 uur beoordeling: 10

“Alles gewoon goed geregeld met kennis van zaken, zonder gezeur en voor een goede prijs. Super!!”

Joost en Annemarie van der Ven, 1 oktober 22:08 uur beoordeling: 10

“Uitstekende, persoonlijke en zeer snelle service. Er was duidelijke uitleg over de stappen en traject voor hypotheek afsluiting. Formulieren zelfs al ingevuld toegestuurd, alleen nog te ondertekenen. Absolute aanrader !”


TH. Van Dam, 13 september 2016 9:36 uur beoordeling: 9

“Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Reageren snel op vragen e.d. Een aanrader voor ORV!!!”


Anoniem, 6 september 13:09 uur beoordeling: 8

“Prima service. Snel antwoord op vragen en correcte afhandeling.”


A.Broeders, 1 september 2016 16:43 uur beoordeling: 9

“Haha, onderstaande heb ik gekopieerd omdat het precies goed beschreven staat. “voor de 2e keer een verzekeringsproduct via FACN afgesloten. Niets dan lof voor de accurate afhandeling! de medewerkers hebben verstand van zaken en zijn proactief om alles op tijd te regelen.”


Anoniem, 14 augustus 2016 12:39 uur beoordeling: 9

“Snelle en correcte afhandeling, prima geholpen”


Anoniem, 11 augustus 2016 11:14 uur beoordeling: 9

“Prima verlopen bemiddeling. Snelle behandeling van emails, zodat we ook snel wisten waar we aan toe waren.”


Henny Belt, 7 augustus 2016 19:36 uur beoordeling: 9

“Een echte aanrader !!!! Zeer professioneel en behulpzaam. Dit is de 2e keer dat ik een hypotheek bij hen heb afgesloten en als het ooit tot een 3e keer komt ga ik direkt weer naar haar toe zonder te kijken of ik ergens anders wellicht iets goedkoper uit ben. Met name Sietske is de vergoeding dubbel en dwars waard. Mvg Henny”


Beek, 1 augustus 2016 13:16 uur beoordeling: 9

“voor de 2e keer een verzekeringsproduct via FACN afgesloten. Niets dan lof voor de accurate afhandeling! de medewerkers hebben verstand van zaken en zijn proactief om alles op tijd te regelen.”


Fred Richter, 18 juli 2016 09:26 uur beoordeling: 9

“Slechts een risico verzekering nodig en de hele transactie is prima verlopen. Niet alleen schriftelijk maar ook telefonisch prima geholpen, dank daarvoor.”


H. Muller, 12 juli 2016 13.13 uur beoordeling: 8

“Goed, fijn dat dit op een relatief simpele manier te regelen is. Ben erg tevreden met de ondersteuning die is geboden. Tip is om de omschrijving van de benodigde documenten duidelijker neer te zetten. Maar overal blij met de keuze die ik heb gemaakt.”


S.V., 23 juni 2016 12:27 uur beoordeling: 9

“Ik ben zeer tevreden en goed geholpen door Sietske van FACN”


Peter, 15 juni 2016 19:21 uur beoordeling: 10

“Onze situatie was niet standaard. Als er rimpelingen waren dan was dit niet veroorzaakt door Sietske echter door de banken. Uitstekende kennis van zaken en doortastend optreden van Sietske. Complimenten! Zeer tevreden !”


Erik Bakker, 8 juni 2016 8:59 uur beoordeling: 10

“Zeer snel en vakkundig geholpen, het hele proces was vlekkeloos. Vragen en extra documenten tussendoor werden ook buiten normale kantooruren snel opgepakt.”

Jan van Toor, 7 juni 2016 15:02 uur beoordeling: 10

“Eerste kennismaking met FACN was direct zeer positief te noemen, een vriendelijke bejegening door de dame in kwestie (Sietske) en een zeer snelle respons op de door mij aan haar gestelde vragen, ik kan FACN van harte aanbevelen, niet in de laatste plaats vanwege de door hun getoonde professionele aanpak in deze, vriendelijke groeten Jan van Toor”


Hinke van L., 2 juni 2016 23:17 uur beoordeling: 9

“Prima begeleid en vinger aan de pols gehouden om tot een goede afronding te komen.”


Karin, 1 juni 2016 18:08 uur beoordeling: 10

“Sietske heeft ons zeer goed geholpen de afgelopen periode. Al onze vragen werden direct per mail of telefonisch beantwoord. Wij zijn zeer tevreden en als we in de toekomst nog eens advies nodig hebben, weten we jullie te vinden.”


WFJ., 30 mei 2016 7:55 uur beoordeling: 9

“Prima en prettig contact. Snel geregeld!”


Steverink, 14 mei 2016 19:15 uur beoordeling: 10

“Prettig contact, dienstverlenend. Geen push gevoel. Komen zeker terug.”


Ronald, 10 mei 2016 12;34 uur beoordeling: 9

“Goede advisering door Sietske Meewis En heel snelle actie op aanvullende vragen van mij. Daarom een dikke pluim en een aanbeveling waard. Ik heb het gevoel dat de afsluitkosten nu al terug verdiend zijn.”


Bart Doornbusch, 4 mei 2016 10:27 uur beoordeling: 10

“Mijn ervaring met FACN en mevrouw Meewis persoonlijk is zeer goed. Bij het sluiten van zowel de AOV vorig jaar als de risicoverzekering onlangs. Prima advies, uitstekende ondersteuning. En altijd zeer vriendelijk. Complimenten!”


Frank V., 2 mei 2016 9:59 uur beoordeling: 9

“De contacten verliepen uitstekend: goede en snelle reactie op mails, duidelijk in hetgeen verlangd werd door de hypotheekverstrekker en prettige, laagdrempelige informatie verkregen.”


Paula, 30 april 2016 8:04 uur beoordeling: 9

“Ik heb het telefonisch en mail contact als heel prettig ervaren”

Michel, 26 april 2016 16:09 uur beoordeling: 8

“Alles is prima en snel geregeld. Bij vragen krijg je heel snel antwoord wat dus heel prettig werkt.”


Gert Jan Angenent, 20 april 2016 18:31 uur beoordeling: 10

“Er wordt zeer snel gereageerd op vragen. Er wordt goed meegedacht vanuit de klant. Geen overbodige fratsen en informatie. Zakelijk en to the point.”


Hendrik Sijtsma, 13 april 2016 13:05 uur beoordeling: 9

“Zeer snelle service en correcte afhandeling!”


Seferoglu, 4 april 2014 16:14 uur beoordeling: 10

“Super bedrijf Alles Binnen 1 werkdag geregeld, juiste uitleg erbij gekregen”


Reinier G., 30 maart 2016 13:55 uur beoordeling: 10

“Snel, attent en deskundig geholpen door Sietske, complimenten!”


Elly van G., 29 maart 2016 6:36 uur beoordeling: 10

“Dat ging reuze goed, snel contact, na een telefoontje direct informatie. Een belletje of mail over de stand van zaken wat betreft de aanvraag. Het was zelfs een persoonlijk contact, alhoewel het via telefoon en mail ging. Zo zouden alle kantoren moeten werken. Heel erg bedankt !”


Kathelijn Geerts, 21 maart 2016 10:32 uur beoordeling: 9

“Klantervaring: Heel prettig om een contact te hebben gevonden (Sietske Meeuwis) waarmee ik op zeer korte termijn mijn AOV heb kunnen afsluiten. Bijzonder klantvriendelijk, duidelijke informatie, snel en accuraat, helpt enorm in de drukke fase van het starten van een eigen bedrijf.”


Jan Hurx, 7 maart 2016 11:59 uur beoordeling: 8

“duidelijk, snelle reactie op vragen en snelle afwerking.”


Anoniem, 6 maart 2016 10:31 uur beoordeling: 9

“Goed en grondig. Veel geduld. Af en toe onduidelijkheid over kleine zaken. Goed opgelost. Een aanrader.”


Marco Muijsert, 23 februari 2016 9:21 uur beoordeling: 8

“Ben zeer tevreden over de dienstverlening van FACN en de support die Sietske heeft gegeven tijdens het afsluiten van onze hypotheek op execution only basis. Zou FACN aanbevelen voor het afsluiten van hypotheken op execution only basis.”


Sandra, 16 februari 2016 16:52 uur beoordeling: 9

“Zeer tevreden over de zeer goede werkwijze en zeer goede snelle service van FACN (Sietske Meewis) bij het oversluiten van onze hypotheek. Een tien dus eigenlijk. Tip: deze klantenservice op peil houden!”


H.A. W., 11 februari 2016 13:38 uur beoordeling: 9

“Goed geholpen door Sietske Meewis bij afsluiten OVR zonder advies. Snelle reacties, op gevraagde informatie. Ik zal FACN zeker bij anderen aanbevelen.”


Michel Peters, 11 februari 2016 12:53 uur beoordeling: 10

“ben heel blij me tdeze mensen,ondanks de drukke vakantieperiode vorig jaar ben ik geweldig geholpen.”


Herman Strubel, 5 februari 2016 7:32 uur beoordeling: 10

“Bij het uitzoeken en afsluiten van een OVR zeer goede ervaringen gehad met de afhandeling en ondersteuning door FACN. Prima organisatie en zeer snelle afhandeling.”


Maud, 3 februari 2016 14:02 uur beoordeling: 8

“Dank voor de prettige en snelle hulp bij het afsluiten van een AOV. Ik zag door de bomen het bos niet meer en Sietske heeft er voor gezorgd dat de verzekering gericht en vlot is afgesloten.”


M. van Maagdenberg, 30 januari 2016 11:01 uur beoordeling: 10

“Goede ervaring met FACN. Snelle response en duidelijke uitleg van de procedure.”


Perry, 27 januari 2016 7:58 uur beoordeling: 10

“Voor de 2e keer een overlijdensrisicopolis ( op execution only basis ) afgesloten via FACN.( Sietske Meewis) Zeer tevreden over de snelheid, plezierige contacten en heldere communicatie. Werkelijk geen enkel verbeterpunt te bedenken.”


Van Woudenberg, 22 januari 2016 11:38 uur beoordeling: 10

“dit is perfecte financiele dienstverlening, geen verrassingen en stipt volgens afspraken”


N. van L., 13 januari 2016 15:03 uur beoordeling: 10

“Een uitstekend en concurrerend aanbod in combinatie met een snelle, adequate, kundige en plezierige begeleiding.”


Anja, 13 januari 2016 11:58 uur beoordeling: 10

“Van begin tot eind prima goede begeleiding gehad, vragen werden snel beantwoord en er werd goed meegedacht door Sietske! Wat \'n verademing om op deze manier als klant te worden geholpen.”


Tom Fransen, 7 januari 2016 17:21 uur beoordeling: 10

“De afgelopen maanden ontzettend veel medewerking ontvangen van Sietske met de keuze voor een overlijdensrisicoverzekering. Zij heeft zich constant ingezet om met een maatschappij tot overeenstemming te komen wat af en toe erg moeilijk was. Daarbij werd niet naar werktijden gekeken maar altijd beschikbaar!”


Jeffrey, 6 januari 2016 15:54 uur beoordeling: 10

“Onlangs een overlijdensrisicoverzekering afgesloten via FACN zonder advies. Communicatie is helder en vlot en de aangeboden premie was scherp. Ofwel prettig zaken doen met FACN.”


M.G. Bierman, 5 januari 2016 9:30 uur beoordeling: 10

“Hypotheek binnen 4-5 weken geregeld!! Sietske Meewis is heel betrokken en meedenkend. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat. Wij kunnen de FACN (Sieske Meewis) bij iedereen aanraden”


Melvin en Marion, 2 januari 2016 10:18 uur beoordeling: 10

“Heel erg fijn en goed geholpen door Sietske! Betrouwbaar en eerlijk. Ik zal iedereen aanraden om te kiezen voor FACN.”