Financieel Adviescentrum
Nederland
Voor het hele gezin

Beoordeling FACN 2015

Op deze pagina staan beoordelingen van FACN gepubliceerd van onze klanten uit 2015. Op verzoek van de klanten worden hun naamsgegevens soms beperkt weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!

Bekijk hier alle ervaringen van 2006 tot heden.


Richard, 31 december 2015 14:24 uur beoordeling: 9

“Zeer goede ervaring opgedaan met FACN i.v.m. excution only hypotheek. Met name Sietske die vragen snel en volledig beantwoord zelfs in de avonduren en weekend wat ik een groot pluspunt vind en de doorlooptijd enorm ten goede komt. FACN is absoluut een aanrader.”


Kees D., 31 december 2015 11:28 uur beoordeling: 10

“Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken rondom het afsluiten van een ORV. Jammer dat ik dit te laat ontdekt heb. Ik had mijn hypotheek al geregeld. Deze ervaring neem ik mee wanneer we er weer aan toe zijn.”


Joep, 29 december 2015 14:29 uur beoordeling: 10

"Geweldige service gehad van Sietske Meewis! Snelle reacties, goede informatie en duidelijkheid. Helemaal top, bedankt voor alles!"

Sander, 22 december 2015 16:12 uur beoordeling: 9

“Goede en snelle service.”


Hella J., 22 december 2015 9:27 uur beoordeling: 10

“Mijn ervaring met (Sietske van) FACN is ZEER positief. Ik heb het idee dat ze dag en nacht werkt om alles zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. Eerder ook anderen van FACN aan de telefoon gehad en hun waren ook kundig in hun antwoorden en ik voelde mij echt serieus genomen. Enkele maanden hiervoor heb ik hetzelfde proces doorlopen met een ander bemiddelings- en advies bureau doorlopen, heb daar ruim 3 keer zoveel voor betaald en heb daar 10 keer minder service voor gehad! Ik voelde mij daar echt een nummer ondanks hun prachtig mooi ingerichte gebouw, snelle mannetjes in pak en mooie dames achter de balie. Bij die andere hypotheekbemiddelaar heb ik betaald voor IMAGE en bij FACN heb ik echt betaald voor goede, snelle en kundige SERVICE!!! Ik ben enorm blij met deze keuze.”


Davor, 14 december 2015 14:12 uur beoordeling: 10

“Ik ben geholpen voor het afsluiten van een AOV zonder provisie. Het was een snelle afhandeling. PROFESIONEEL- CORRECT-BEHULPZAAM . Zeer positieve ervaring. Aanrader!”


Jan, 11 december 2015 16:29 uur beoordeling: 10

“Uitstekende ervaring met hypotheekoversluiting via FACN. Betrokken, persoonlijk en professioneel.”


Beekers, 11 december 2015 14:57 uur beoordeling: 10

“Heel tevreden over Sietske. Snel en vakkundig gewerkt. Goed gedaan.”


Van Dijk, 30 november 2015 12:59 uur beoordeling: 8

“In het eerste gesprek met Henry, heeft hij ons veel uitgelegd en duidelijk gemaakt. Globaal hebben we toen alles al doorgenomen zodat je het ook begrijpt allemaal. Hierna hebben d.m.v. snel mailverkeer met Sietske en Henry alle zaken geregeld. We hadden enige tijdnood, maar door snel handelen van FACN, is het allemaal geregeld. Nogmaals bedankt.”


M. de Mooij, 10 november 2015 11:20 uur beoordeling: 10

“Heel goed geholpen door Sietske Meewis. Alle vragen en mails werden ontzettend snel beantwoord en ze denkt heel erg goed met je mee!! Alles netjes en op tijd geregeld en in orde!!”


Ingo, 3 november 2015 8:56 uur beoordeling: 9

“Ervaring met Facn voor execution only hypotheek: - klant staat centraal - duidelijke en zeer vlotte communicatie - vriendelijk – actiegericht”


Raymon, 27 oktober 2015 17:05 uur beoordeling: 10

“Snelle service, laagste afsluitkosten, wat wil je nog meer?”


Bas Moeke, 24 oktober 2015 14:21 uur beoordeling: 8

“Henry heeft mij als zzp-er snel geholpen met een hypotheek aanvraag. We kregen van de verkopende partij weinig tijd om de hypotheek rond te maken. Door het snelle en kordate optreden van Henry is het gelukt om een bij mij goed passende hypotheek te regelen. Hartelijk dank daar voor. Groeten Bas”


Martin Rippe, 20 oktober 2015 10:37 uur beoordeling: 9

“Na een telefoonrondje hebben wij gekozen voor niet de goedkoopste bemiddelaar met execution only, maar wel voor FACN door de manier waarop met onze vragen werd omgegaan. Execution only is wel wat gedoe ( “examen doen”) , maar uiteindelijk zeker de moeite waard. Je leert er veel van. Vooral de kleine lettertjes van allerlei “belangenbehartigers”. Sietske is accuraat, snel en plezierig om mee te communiceren. Meestal per omgaande, altijd binnen vierentwintig uur. Een vraag waar direct geen antwoord op is, wordt snel uitgezocht. Tip: Vraag wel haar tips over taxateurs, goedkope notaris en het fenomeen dagrente NA het tekenen van de nieuwe hypotheekakte. Er lopen in deze branche veel cowboys rond. Tot onze verbazing ook bij de notarissen. Terugkijkend op het hele proces, dat ruim drie maanden duurde, zijn wij erg tevreden over FACN. Zonder voorbehoud een aanrader. Martin Rippe “


Bas, 17 oktober 2015 14: 23 uur beoordeling: 9

“Ik kan mij aansluiten bij overige recensies: niets dan lof voor Sietske !


Van der Hulst, 5 oktober 2015 12:16 uur beoordeling: 9

“Door MoneYou afgewezen omdat ik met mijn scheeps-cv investering als ONDERNEMER werd aangerekend. Hoe dom! Gelukkig wist FACN dit goed voor mij op te pakken en regelde op execution only basis voor mij een hypotheek bij Hypotrust, met ook nog eens een 0,06 % lagere rente. Dit was overigens al mijn 2de positieve ervaring met FACN: 5 jaar geleden ook via hen een hypotheek bij Syntrus Achmea Vastgoed afgesloten.”


Saskia, 27 september 2015 18:09 uur beoordeling: 9

“Sietske heeft ons op een snelle en professionele wijze geholpen om onze hypotheek bij Hypotrust rond te krijgen. Zeker in vergelijking met andere aanbieders, die wij in onze zoektocht zijn tegen gekomen, was haar aanpak adequaat en prettig.”


Nanny en Gijs, 23 september 2015 10:48 uur beoordeling: 9

“FACN heeft voor ons een uitstekende hypotheek verzorgd. Zij geven echt onafhankelijk advies en zoeken het beste product voor de klant. Zij reageren zeer snel op vragen en beantwoorden deze naar volle tevredenheid. Tevens zijn zij pro-actief op eventuele vragen van geldverstrekkers. Kortom een aanrader om mee in zee te gaan”


John, 15 september 2015 15:09 uur beoordeling: 9

“Via FACN heb ik een hypotheek afgesloten op Execution Only basis. De procesbegeleiding was uitstekend en Sietske nam altijd ruim de tijd bij het beantwoorden van mijn vragen. Inmiddels heeft ook mijn zwager tot volle tevredenheid via FACN een hypotheek afgesloten en ik kan het dan ook iedereen aanbevelen.”


R. Dijkstra, 15 september 2015 08:54 uur beoordeling: 10

“Uitstekende service en geen moeite teveel. Een door omstandigheden redelijk ingewikkelde verzekering perfect geadviseerd en afgesloten. wat ons betreft een 10 voor kennis service en kwaliteit. Werkelijk TOP.”


Anton & Marijke, 10 september 2015 11:59 uur beoordeling: 10

“Zij hebben het gefikst om in onze ingewikkelde situatie een sluitend hypotheekadvies te geven. Ondanks aangepaste regelgeving en een zeer kort tijdsbestek “hebben wij een hypotheek kunnen krijgen. Hier zijn we erg blij mee. Hartelijk dank voor jullie onvermoeibare inzet! Een absolute aanrader!”


Rob, 2 september 2015 11:56 uur beoordeling: 9

“Ik ben erg positief over de ervaringen met FACN. Heldere informatie, to-the-point en contact steeds plezierig en adequaat. Zeer professioneel!”


G. van A., 30 augustus 8:43 uur beoordeling: 9

“Mijn ervaring met FACN is positief. Een goede en prettige begeleiding van het proces van de aanvraag van mijn AOV verzekering. Ook voor de vakantie van uw medewerker (Sietske) nog snel stukken kunnen aanleveren waarmee de aanvraag afgerond kon worden en niet bleef liggen. Prettig om te weten en goede ervaring voor een eventuele volgende af te sluiten verzekering. Bedankt!”


Deniz, 30 augustus 7:57 uur beoordeling: 9

“Bij het afsluiten van een hypotheek ben ik heel goed geholpen door Sietske en Henry. Ik kreeg altijd erg snel een antwoord op mijn mailtjes, ook buiten kantooruren! De aanvraag was binnen no-time geregeld dankzij het snelle handelen van Sietske. Nogmaals bedankt!”


D.P., 4 augustus 2015 11:31 uur beoordeling: 8

“Zeer prettige en snelle service. Binnen een paar weken het gehele traject doorlopen. Prettig geholpen door mevrouw Meewis.”


Ina Pasveer, 20 juli 2015 10:45 uur beoordeling: 10

“Wij hebben FACN, in ons geval Mw. Meewis bij onze hypotheekaanvraag, als uitermate adequaat en betrouwbaar ervaren. De reacties en (vervolg)acties op onze vragen, gestuurde stukken en ontwikkelingen verliepen in een opvallend hoog tempo. Dat gaf ons het gevoel van SAMENwerken. Dit alles vanuit grote deskundigheid en zorgvuldigheid. De prijs-kwaliteitverhouding vinden wij verrassend goed. Vanuit ons dus niets dan lof!”


Paul Albers, 20 juli 2015 7:34 uur beoordeling: 10

“Beste Sietske en Remco, bedankt voor de uitstekende service en snelle afhandeling van de ORV, tegen het laagste tarief in verzekeringsland. Jullie hebben ons prima geholpen bij de keuze voor een passende verzekering. Wij moeten nog een aantal financiële zaken regelen dus wij komen zeker bij jullie terug. Verder zoeken op het Internet is verloren tijd. Tot de volgende keer. Groet, Paul”


Marjan, 18 juli 2015 8:28 uur beoordeling: 10

“Het contact met Sietske Meewis tav onze af te sluiten hypotheek was een verademing (na een reeks voorgaande adviseurs/tussenpersonen)! Aan de telefoon merkte ik al dat ze erg goed en op een frisse manier uitlegt hoe het allemaal werkt. Op emails reageert zij ontzettend snel en geeft daarin duidelijke antwoorden op de vragen. Binnen 1 middag had zij voor ons de hypotheekofferte al aangevraagd! Als klant weet je hierdoor gewoon dat je opdracht in goede handen is!”


Ton R., 16 juli 2015 10:49 uur beoordeling: 9

“Ik heb via execution only gebruik gemaakt van FACN. Dit ging zeer soepel en mevrouw Meewis heeft er voor gezorgd dat het proces zeer snel is verlopen. Een aanrader!”


J van Erp, 14 juli 2015 17:47 uur beoordeling: 9

“Vanaf het eerste moment erg te spreken over de samenwerking. Snelle afhandeling van vragen en benodigde gegevens. Erg blij dat we voor FACN gekozen hebben. En de contacten met Sietske zowel telefonische als per mail heb ik als prettig ervaren. Prima werk geleverd.”


G. van Cauter, 5 juli 2015 14:10 uur beoordeling: 10

“Ik heb voor mijn ORV-verzekeringen meerdere malen contact gehad, per mail en telefoon. Alle keren uiterst correct én deskundig geholpen door mevrouw Meewis. Haar begeleiding was gedurende het hele traject zeer snel en nauwkeurig. En dat voor een tarief dat volgens mij tot de laagste in de tussenpersonen-markt behoort. Kortom: dit bedrijf is als tussenpersoon een aanrader.”


Ruud Cohen, 2 juli 2015 17:07 uur beoordeling: 10

“Afgaande op de eerdere klantenreacties was het inschakelen van FACN een zeer goede keus. Vriendelijke, zeer snelle en kundige afhandeling. Beslist een aanbeveling waard ! Hou dit service niveau vast. Succes. en hartelijk dank.”


Henri Kok 29 juni 2015 12:44 uur beoordeling: 9

“Hypotheek offerte aangevraagd bij FCAN, had er gelijk een goed gevoel bij qua advies en duidelijkheid. Vandaar ook niet verder wezen \'shoppen\' maar de offerte uit laten werken, met als resultaat een scherpe hypotheekrente/looptijd. Dus mijn ervaring met FCAN is bijzonder goed te noemen! bedankt Henry en Sietse!”


Monique, 22 juni 2015 21:54 uur beoordeling: 8

“FACN, in de persoon van Sietske Meewis, heeft ons prima geholpen, van goede en juiste informatie voorzien, snel en tijdig gereageerd en tot volle tevredenheid afgehandeld!”


Janine S., 11 mei 2015 15:19 uur beoordeling: 10

“Sietske heeft ons onlangs uitstekend geholpen met het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. FACN hanteert hele redelijke afsluitkosten voor deze verzekering. Sietske heeft echter heel veel werk verricht om het allemaal op tijd in orde te krijgen. Keer op keer reageerde ze snel en adequaat op vragen en verzoeken en niets was te veel moeite. Het is jammer dat we niet eerder met Sietske en FACN in contact waren gekomen voor andere financiële zaken. Een aanrader voor iedereen die financieel advies nodig heeft. Ik geef niet vaak een 10, maar dit keer is het zeker verdiend”


M. van der zalm, 5 mei 2015 18:54 uur beoordeling: 9

“Snelle reactie, ook op gestelde vragen en correcte afwerking!”


Haiko Spaenij, 17 april 2015 07:41 uur beoordeling: 9

“Zeer goede en snelle contacten zowel telefonisch als per mail. Klantvriendelijk, behulpzaam en efficiënt.”


J. Menheere, 10 april 2015 17:44 uur beoordeling: 9

“Ik ben zeer prettig geholpen. Kundig en snel advies ook op specifieke wensen kreeg ik snel reactie. Een aanrader voor iedereen !!”


Berends, 12 april 2015 12:41 uur beoordeling: 9

“Vanaf moment 1 erg te spreken over de samenwerking. Snelle en adequate afhandeling van vragen en benodigde gegevens. Snel schakelen en goed bereikbaar. Erg blij dat we voor FACN gekozen hebben.”


Hans M., 1 april 2015 21:18 uur beoordeling: 10

“Snelle afhandeling van aanvraag orv en ook een prima premie. Alle lof!”


IJsselstein, 27 maart 2015 21:07 uur beoordeling: 9

“Binnen een dag altijd correct en prettig antwoord op al mijn vragen. Prima service. Ook voordat ik klant was gaven ze me gelijk goede informatie. Hele goede ervaring!”


W. Blauw, 21 maart 2015 11:09 uur beoordeling: 9

“Goed begeleid en, altijd belangrijk, goedkoper dan Independer.”


J. de Bie, 11 maart 2015 13:43 uur beoordeling: 7

“Prima op zich. Liep in het begin wat stroef, maar is in het vervolg uitstekend opgepakt.”


Christel, 5 maart 12:34 uur beoordeling: 9

“Vriendelijke en snelle service. Zijn geduldig met het beantwoorden van vragen en nemen de tijd voor je. Sietske Meewis was mijn contactpersoon en heb haar ervaren als vriendelijk, geduldig en accuraat. Kan FACN zeker aanraden”


Hendrik Jan, 28 februari 2015 16:44 uur beoordeling: 10

“Prima bemiddeling! Niets is te veel, wordt geduldig antwoord gegeven op vragen, staan gelijk klaar.”


W. Oosterhof, 11 februari 2015 19:45 uur beoordeling: 9

“Heel vriendelijk en correct. Goed advies en meedenken. Elke vraag werd door mevr. Meeuwis snel beantwoord. Ook het telefonisch contact was heel plezierig. Ook het resultaat was naar volle tevredenheid.”


R.T., 4 februari 2015 21:21 uur Beoordeling: 9

“Goede en snelle afhandeling van overlijdensrisico verzekeringsaanvragen en adequate snelle beantwoording van vragen via mail en telefonisch. Flexibel in aanpassen offertes. Daarbij een concurrerende prijs zeker ook omdat wij twee verzekeringen hebben afgesloten.”


Jacqueline, 3 februari 2015 16:17 uur beoordeling: 10

“Heel veel woorden heb ik niet nodig. Kundig en zeer klantvriendelijk!”


B. de Bruijn, 30 januari 2015 10:35 uur beoordeling: 9

“Via google heb ik FACN gevonden vanwege het feit dat ik een overlijdensrisico verzekering wilde afsluiten. Ik maakte kennis met Sietske ,een vriendelijke medewerkster die goed mee denkt en voor een vlotte afhandeling heeft gezorgd. FACN heeft zeker mijn voorkeur voor het afsluiten van eventuele toekomstige produkten.”


Van Duin, 29 januari 2015 13.21 uur beoordeling: 9

“De bemiddeling door mev. Meeuwis verliep zeer snel en accuraat. Ook de vragen die ik daarna telefonisch stelde werden duidelijk en goed beantwoord. Na acceptatie van mijn product werden de formulieren snel doorgestuurd. Kortom, een prima tussenpersoon die goed en snel werkt.”


J. Droog, 8 januari 2015 17:25 uur beoordeling: 9

“onze ervaring is dat FACN, correct en zeer snel reageert via mail en telefoon. Ook is het thuis laten onderzoeken door een keuringsarts, een aanrader voor iedereen.”


Arie Gerritse, 8 januari 13:45 uur beoordeling: 10

“Mevrouw Meewis behandelde mijn aanvraag voor een ORV snel en adequaat. Uiteindelijk zou behandeling bij Generali nog een week duren, maar was er al binnen 1 dag! Heel fijn, want wachten op acceptatie was wegens leeftijd en een (wellicht) medisch probleem een stressvolle aangelegenheid. Ook niet onbelangrijk: uiterst vriendelijk contact en voor een gunstige prijs in vergelijking met andere intermediairs!”


J. Driessen, 8 januari 08:38 uur beoordeling: 9

“Ik heb ervaring opgedaan met de aanvraag van een execution only overlijdensrisicoverzekering. De aanvraag van de vergelijkende premies heb ik zeer snel ontvangen en heb mijn keuze snel kunnen maken. Op aanvullende vragen heb ik direct antwoord gekregen Ik ben geholpen door Sietske Meewis, een zeer professionele vakvrouw. De aanvraag en acceptatie van de verzekering is zeer snel geregeld.”