Financieel Adviescentrum
Nederland
Voor het hele gezin

Beoordeling FACN 2018

Op deze pagina staan beoordelingen van FACN gepubliceerd van onze klanten uit 2018. Op verzoek van de klanten worden beoordelingen soms geanonimiseerd weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!

Bekijk hier alle ervaringen van de afgelopen elf jaar!


DV, 6 augustus 2018 12:35 uur beoordeling: 10

“Zeer positieve ervaring. Klantgericht geholpen en snel en accuraat. Kosten concurrerend.”


Breman, 2 augustus 2018 21:34 uur beoordeling: 8

“Met Sietske van FACN hebben we erg prettig samengewerkt. Zij was duidelijk in wat ze voor ons deed, kwam afspraken na en handelde snel en reageerde snel op email. En dat voor een zeer redelijke prijs. FACN is een aanrader!”


Raymon, 2 augustus 2018 7:29 uur beoordeling: 10

“Kan niet anders zeggen dan dat alles helder en top geregeld is. Henry heeft alles snel en goed afgewerkt en antwoord ook altijd vlot. Aanrader voor het afsluiten van je hypotheek!”


Anneke, 12 juli 2018 14:08 uur beoordeling: 10

“Via FACN heb ik een execution only AOV afgesloten. Ik ben zeer tevreden over mijn contact met Sietske Meewis van FACN. Deskundig, betrouwbaar en snel handelen zijn typerend wat mij betreft. Dank voor het meedenken en de uitstekende service! Ik kan FACN van harte aanbevelen.”


Gerjan, 12 juli 2018 21:06 uur beoordeling: 10

“Via familie kwamen wij uit bij Henry Luigjes voor een hypotheek. Hij heeft ons vakkundig, snel en goed geholpen. De communicatie verloopt soepel en snel. Wij kunnen FACN aan iedereen aanbevelen.”


MDamen, 9 juli 2018 0:42 uur beoordeling: 10

“IK Ben via de accountant van mij bedrijf terecht gekomen bij FACN en heeft hij alle financieel geregeld en ook verzekering voor de hypotheek , ik ben super tevreden met zijn diensten en hoe hij de tijd geeft aan de klant en ook de belangrijkste de kosten , Qua de kosten schilt veel dan de andere . Erg bedankt FACN”


Tim, 8 juli 2018 23.49 uur beoordeling: 10

“Sietske communiceert helder en transparant en komt na wat ze toezegt. Ik kan FACN van harte aanbevelen en heb zelf mijn hypotheek execution only en AOV execution only via haar afgesloten.”


M. Damen, 7 juli 2018 00:42 uur beoordeling: 10

“IK Ben via de accountant van mij bedrijf terecht gekomen bij FACN (Henry Luigjes) en heeft hij alle financieel geregeld en ook verzekering voor de hypotheek , ik ben super tevreden met zijn diensten en hoe hij de tijd geeft aan de klant en ook de belangrijkste de kosten , Qua de kosten schilt veel dan de andere . Erg bedankt FACN”


G. Mulder, 25 juni 2018 13:35 uur beoordeling: 10

“Dankzij FACN hebben wij een hypotheek afgesloten welke goed bij ons past! Hierbij zijn we door Henry goed geadviseerd en was er altijd ruimte voor vragen. Kortom; Henry bedankt voor je advies en plezierige samenwerking!”


Jos Boswerger, 23 juni 2018 18:36 uur beoordeling: 10

“Ik moest door de perikelen rond het nabestaandenpensioen bij het ABP een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Ik werd door een kennis op FACN gewezen en Henry Luigjes en Sietske Meewis hebben mij hierbij zeer snel en correct geholpen. Compliment en dank aan hen.”


Jan en Jeannette van Lagen, 14 juni 2018 07:08 uur beoordeling: 10

“We wonen inmiddels al een aantal jaren in ons huis, Henri heeft ons toen met de aankoop duidelijk geadviseerd, en als er wat vragen zijn dan staat Henri altijd klaar. Wij vinden FACN een fijn bedrijf en we bevelen dat een ieder aan”


G. van de Veen, 12 juni 2018 22:47 uur beoordeling: 10

“Door de goede ervaringen met FACN bij een eerdere hypotheek hebben wij voor een nieuwe hypotheek wederom bij hen aangeklopt. Super geholpen, lekker duidelijk en vlot. Wat ons betreft een aanrader!”


H. Liskens, 14 mei 2018 15:24 uur beoordeling: 10

"Perfecte dienstverlening en service. Men gaat verder dan je bij een excecution only hypotheekbemiddeling mag verwachten. Zeer goede service en dienstverlening. Speciale dank aan Henry. Top!"

F. Ruitenberg, 8 mei 2018 18:52 uur beoordeling: 10

"Henry heeft mij uitstekend geholpen bij mijn hypotheekaanvraag. Er zaten nog wat haken en ogen aan maar dat heeft hij netjes en snel opgelost. zeer vriendelijk en goed persoonlijk contact. Aanrader"


L. de Blij, 15 maart 2018 14:57 uur beoordeling: 9

"Ik ben erg tevreden over de service, klantvriendelijkheid en de lage bemiddelingskosten. Echt een aanrader. Bedankt Henry Luigjes en Sietske Meewis :)"


J.H. Bink, 27 febrauri 2018 17:42 uur beoordeling: 9

"Overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Dankzij Sietske Meewis uitstekend verlopen."


Anoniem, 23 februari 2018 12:56 uur beoordeling: 9

"Snelle en correcte verwerking!"


Froukje Cleton, 2 februari 2018 8:17 uur beoordeling: 8

"FACN is een professioneel en servicegericht bedrijf. Ze werken snel en accuraat."


Henk de Ruiter, 30 januari 2018 21:49 uur beoordeling: 10

"Complimenten voor de snelle afhandeling van mijn overlijdensrisicoverzekering. Deze gaan vooral naar Sietske. Zij stond mij deskundig een vriendelijk te woord, reageerde direct op mails en belde terug indien nodig. Na een onaangename verrassing van het ABP waardoor ik en velen met mij onverwachts deze verzekering moesten afsluiten, geeft het feit dat dit allemaal op tijd gebeurd is weer rust."


Cees Ketelaars, 29 januari 2018 18:15 uur beoordeling: 10

"Zeer professioneel, accuraat en snelle afhandeling van onze polissen. Speciale dank aan sietske Meewis.. Met vr groet"


Gert Verbeek, 26 januari 2018 19:59 uur beoordeling: 9

“Overlijdensrisicoverz. afgesloten. Alles keurig en snel geregeld. Was aan bemiddeling 95,- euro kwijt ipv 250, euro bij andere aanbieders.”


Annette v. O., 31 december 2017 0:08 uur beoordeling: 9

“Het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering t.b.v. een eventuele nabestaandenvoorziening is door bemiddeling van Sietske Meewis uitstekend verlopen. Snelle afhandeling via de mail. En ook telefonisch snel bereikbaar voor eventuele vragen. Zeer aan te bevelen. Je wordt goed geholpen.”


Herman, 22 december 2017 16:18 uur [b]beoordeling: 9