Financieel Adviescentrum
Nederland
De beste deals

Taxatie woning vast tarief 295,- ex BTW

Het vaste taxatie tarief via FACN voor woningtaxaties bedraagt vanaf 1 januari 2011 voor een gevalideerd taxatierapport 295,00 exclusief BTW. Dit is ongeacht de vrije verkoopwaarde van het onroerend goed! .

Dit tarief is inclusief NHG validatie door Taxateurs Unie (ongeacht de vrije verkoopwaarde), excl. evt. milieuleges. Voor validatie via NWWI geldt een aanvullend tarief van 25,00 excl. BTW; inclusief opdrachtverwerking door FACN 20,00.

Wij werken hiervoor samen met NTS (Nationale Taxatie Service).

NTS laat sinds 1 juni 2010 al haar rapporten valideren door Taxateurs Unie en het NWWI. Deze instituten zijn ISO gecertificeerd en voldoen derhalve aan de eisen van Stichting Normering Taxatie en Validatie.

NTS voldoet hiermee dus al een jaar aan de Taxatie Norm welke nu formeel vanaf 1 juli 2011 van kracht wordt. NTS was haar tijd dus al ver vooruit!

Banken en andere geldverstrekkers, adviseren NTS als taxateur voor de waardebepaling van de woning. Dit kan gevraagd worden ten behoeve van een nieuwe hypotheek of voor het verhogen van uw huidige hypotheek.

NTS is een onafhankelijke, landelijke organisatie voor objectieve en betrouwbare taxaties van woningen. NTS telt meer dan 500 gecertificeerde taxateurs.

Taxatierapport tegen lage kosten en juiste validatie? Neem dan contact met ons op.