Financieel Adviescentrum
Nederland
Persoonlijke service

Beoordeling FACN 2013

Op deze pagina staan beoordelingen van FACN gepubliceerd van onze klanten uit 2013. Op verzoek van de klanten worden hun naamsgegevens soms beperkt weergegeven. De klantervaringen zijn alle authentiek en met toestemming van de klant geplaatst!

Bekijk hier alle ervaringen van 2006 tot heden.


MJ, 23 januari 2014 9:01 uur beoordeling 8

“AOV afgesloten. Het hele proces ging uitermate correct en met prettige contacten. Voor herhaling vatbaar.”

TA v Nordennen, 21 januari 2014 13:41 uur beoordeling 8

“Positieve ervaring bij het afsluiten van een OLRVZ. Duidelijk en snel met een goede prijs/ kwaliteit verhouding Bedankt MVG”

Herman Guliker FFP, 15 januari 2014 22:33 uur beoordeling 8

“positief, snel de offerte per mail, update mbt de status, snel ook de dekkingsbevestiging. Maw, zoals je verwacht te worden behandeld.. wordt je ook behandeld. Prima dus.”

J Visscher, 9 januari 2014 15:58 uur beoordeling 9

“Aanvraag papieren en antwoord op mijn vraag binnen een paar uur via de mail ontvangen, zeer snelle en correcte reactie !.”

Gerard Bronkhorst, 23 december 2013 11:16 uur beoordeling 9

“Zeer tevreden over het advies. Snelle en duidelijke reactie op vragen. Alle mogelijkheden worden duidelijk en in begrijpelijke taal uitgelegd, alle voor- en nadelen worden opgesomd. Het loont om advies bij FACN te vragen, bemiddelingstarief verdien je ruimschoots terug door lagere maandlasten door goed advies en bespaart je dus veel geld in de loop der jaren!”

Henk M., 18 december 2013 15:45 uur beoordeling 8

”Goede ervaring met het afsluiten van een OLRV. Er dienen wel veel formulieren ingevuld te worden, maar dat hoort erbij. Contact gehad met Sietske Meewis via telefoon, maar ook veel via mail. Erg snelle reactie (zelfde dag, meestal binnen het uur). Erg prettig contact. Wat ik bijzonder prettig vond is dat ik alles vanuit mijn luie stoel kon doen s'avonds op het internet en snel een offerte kreeg toegestuurd met premie e.d. Gebeld zonder opdringerige verkooppraatjes. Alles snel, prettig en digitaal. “

R. de Heer, 16 december 2013 19:17 uur beoordeling 8

”Uitstekende service. Snel reactie op gestelde op gestelde vragen.”

Theo, 16 december 2013 14:02 uur beoordeling 9

”Snelle reacties op alle (soms gedetailleerde) vragen. Goede en correcte afhandeling van de aanvraag en dat voor een acceptabel tarief”

Anke Sieperda, 11 december 2013 19:48 uur beoordeling 8

”Mijn ervaring met dit bedrijf is een zeer positieve. Mijn ervaring met de hypotheek oversluiten was minimaal, ik was slechts 3 x in mijn leven van aanbieder veranderd. Maar was het absoluut niet eens met de hoge kosten die sommige adviseurs vroegen. Toen vond ik dit bedrijf. Ik had de test gedaan en wist voldoende. Toch heb ik nog genoeg vragen gesteld aan de medewerkers, en ze allemaal netjes en snel beantwoord gekregen. Het heeft geresulteerd in een goed en snel verlopen oversluiting van onze hypotheek voor slechts 795 euro.”


Tanja Sterken, 11 december 2013 14:04 uur beoordeling 9

”De communicatie zowel mondeling als per mail gebeurt op een zeer vriendelijke wijze. De afhandeling van de aanvraag verloopt vlot. En dit allemaal tegen lage bemiddelingskosten. “

L. Vaes, 4 december 2013 20:08 uur beoordeling 9

”Chapeau voor de geleverde service! Ik ben voor mijn overlijdensrisicoverzekering (ORV) overgestapt, zodat ik nu geen jaarlijkse provisie meer betaal. Dit scheelt me uiteindelijk duizenden euro\'s. Deze overstapservice kostte me eenmalig een bedrag, wat verreweg de goedkoopste was die ik kon vinden op internet. Mijn vrees was dat de service dan ook minder zou zijn, maar niets was minder waar. Binnen enkele dagen was alles geregeld en had ik de polis ontvangen. De medewerker die me geholpen had was deskundig, goed bereikbaar per telefoon en reageerde snel en accuraat op email. Ik beveel dit bedrijf van harte aan. Succes!”

W.Blauw, 3 december 2013 19:11 uur beoordeling 9

”Zeer tevreden over de wijze waarop we een overlijdensrisico hebben kunnen afsluiten. Vriendelijk te woord gestaan en goede adviezen. Bovendien een aanzienlijk latere afsluitprovisie dan bij de gebruikelijke vergelijkingssites. “

Leonie Fraanje, 2 december 2013 18:56 uur beoordeling 9

”goed geholpen door zowel Henry als Sietske, antwoord op alle onze vragen. Prima service, soms tot s' avonds laat. Dank daar voor!”

Ander Hop, 25 november 2013 18:20 uur beoordeling 9

"super geholpen door FACN,duidelijke antwoorden op mn vragen.goed geadvisserd in alles,omdat ik er zelf totaal niet in thuis ben."

S. van der Veen, 14 november 2013 15:41 uur beoordeling: 9

“Goed en snel geholpen door Sietske, arbeidesongeschiktheidsverzekering provisievrij laten maken, scheelt een paar honderd euro op jaarbasis!”

Ouiam, 14 november 2013 12:56 uur beoordeling: 9

“Ik ben zeer tevreden over de snelle en vriendelijke service die ik heb gekregen, klasse!”

Kees Veerman, 11 november 2013 15: 11 uur beoordeling: 9

“Mijn ervaring met Remko Grijm van FACN iserg goed. Remko is erg punctueel en geeft vooraf duidelijk zijn bedoelingen aan! Dit geeft veel vertrouwen hetgeen hij gaande het proces heeft waargemaakt!”

Ruud, 1 november 2013 20:59 uur beoordeling: 9

“Buitengewoon plezierig en snel contact. Zeer klantvriendelijk en nog voordelig ook.”

K. Sijtsma, 1 november 2013 13:56 uur beoordeling: 9

"zeer tevreden. telefonisch correct en duidelijk. snelle afhandeling"

Marloes Koning, 1 november 2013 11:19 uur beoordeling: 10

"Super tevreden! Van smorgens vroeg tot savonds laat bereikbaar, snel reactie terug, vriendelijk, alles snel geregeld!!"

Heshusius, 24 oktober 2013 11:55 uur beoordeling: 10

"Goed advies gehad en erg prettig geholpen door Henry Luigjes. Wij als starters zijn erg blij met het duidelijke en uitgebreide advies wat wij gekregen hebben. Erg prettig dat niks gehaast gaat en dat alles uitgebreid uitgelegd wordt, helemaal als starters zijnde. Fijne gedachten dat alles goed geregeld is!"

Garnier, 21 oktober 2013 09:21 uur beoordeling: 9

"Er werd snel en accuraat gewerkt. Uitstekende prijs/prestatieverhouding. Niets dan lof. Zo kan het dus ook."

Ian, 18 oktober 2013 20:25 uur beoordeling: 9

"Hypotheek afgesloten op basis van "execution only". Zeer te spreken over de altijd snelle reactie en communicatie via email met Remko (ook 's avonds). Gehele proces verliep vanuit FACN soepel. Aan te bevelen."

E. van B. 9 oktober 2013 beoordeling: 8

"Goed contact, snelle reacties op vragen van onze kant. Prettige samenwerking!"

Thomas Animo, 7 oktober 2013 11: 29 uur beoordeling: 9

"vriendelijk geduldig ruimte voor uitleg attent duidelijkheid"

Anoniem, 23 augustus 2013 beoordeling: 5

"Ondanks de vriendelijke service van Sietske Meeuwis ben ik niet erg tevreden. Ik vond de toegevoegde waarde bij het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering minimaal en de prijs daarom te hoog voor de geleverde prestatie. Jammer dat het verplicht was om deze verzekering via een tussenpersoon af te sluiten, terwijl ik feitelijk alles zelf heb moeten doen."

Guillaume R., 25 juli 2013 19:46 uur beoordeling: 9

"Remko is extremely efficient, responsive and polite and seems to be available almost round the clock. The only negative point was that a few banks charge an extra arranging fee on top of FACN\'s rates; it would be great if this could be indicated somewhere as this might inform the choice of the mortgage provider."

Vincent, 25 juli 2013 14:10 uur beoordeling: 8

"FACN heeft ons uitstekend geholpen met onze hypotheekbemiddeling. Geen overbodige c.q. onduidelijke informatie, maar concrete en heldere adviezen waardoor we wisten waar we aan toe waren. Een absolute aanrader! "

Peter Hiel, 25 juli 2013 13:55 uur beoordeling: 10

"Bij veel aankopen vraag ik me de laatste jaren af hoe het toch kan dat ondanks de veel genoemde crisis de verkopers op deskundigheid, snelheid en vriendelijkheid zo laag scoren. Wij hebben via FACN een risicoverzekering zeer voordelig afgesloten. De contacten waren vooral met Sietske Meewis, maar ook soms met Remko Grijm. Voor mij krijgen ze op alle genoemde gebieden een 10! (En ik deel net zo makkelijk een 4uit) Echte aanrader."

Mike, 15 juli 2013 20:57 uur beoordeling: 8

"Ik heb advies gehad van Remko tijdens mijn eerste hypotheek aanvraag en ben hierbij uitstekend ondersteund. Er is snel beslist voor een annuitaire hypotheek bij de goedkoopste verstrekker, maar daarbij wel rekening houdend met de voorwaarden. Met name de snelle en vriendelijke afhandeling van vragen stelde ik zeer op prijs tijdens het gehele traject."

J. Stoffelen, 15 juli 2013 18:05 uur beoordeling: 8

"Super snelle reaktie op al mijn vragen , Ondanks wat kleine tegenslagen erg goed geholpen"

Anoniem, 12 juli 2013 10:17 uur beoordeling: 7

"gekozen voor execution only. goed en snel afgehandeld door FACN."

Kalafusz, 10 juli 2013 11:57 uur beoordeling: 10

"De aanvraag is door FACN zeer snel opgepakt en afgehandeld. Omdat de hypotheekverstrekker het erg druk had, hebben we langer dan normaal moeten wachten op het definitieve akkoord. Tijdens dat proces zijn we perfect op de hoogte gehouden door FACN. Echt een top intermediair die ik iedereen kan aanbevelen. Dank Remko Grijm en FACN !!"

Gerjan van de Kamp, 26 juni 2013 09:16 uur beoordeling: 10

"Uitstekende ervaring met FACN. Snelle, kwalitatief goede service en lage, aantrekkelijke tarieven. Hartelijk bedankt!"

Tara en Joost, 20 juni 2013 20:33 uur beoordeling: 9

"Wij zijn bij FACN terecht gekomen via familie. Hierdoor kwamen wij in contact met Remko die ons prima heeft ondersteund bij het afsluiten van een hypotheek met ORV. Communicatie en service is uitstekend te noemen, aangezien je altijd snel en een helder antwoord krijgt op de gestelde vragen. Ook wij zullen FACN aanbevelen bij onze kennissen. Hartstikke bedankt!"

Eske, 18 juni 2013 16:17 uur beoordeling: 9

"Snelle reactie op email, goede en snelle afhandeling van aanvraag. Telefonisch nog een aantal vragen gesteld, werd ook duidelijk op geantwoord"

Geralien Bax, 13 juni 2013 15:46 uur beoordeling: 9

"Snelle reactie op mail, goede antwoorden op vragen, kortom gewoon erg goed geholpen! Prettig"

W.G., 8 juni 2013 9:22 uur beoordeling: 9

"Prettig snel en duidelijk geholpen. Een aanrader voor iedereen. Geen poespas in een hand omdraai alles geregeld, klasse"

Harald, 27 mei 2013 13:23 uur beoordeling: 8

"Prima ervaring opgedaan bij FACN. Goede bereikbaarheid, ondersteuning en afhandling. Ik heb mijn hypotheek laten omzetten naar een spaarhypotheek (dit nu het nog kon voor 1 april). Vanwege het grote aantal verzoeken had de gedlverstrekker enorme achterstanden opgelopen en heeft het traject bijna 4 maanden in beslag genomen. Tussentijd ben ik keurig proactief op de hoogte gehouden van de vorderingen. De keuze voor FACN heb ik o.a. gemaakt vanwege het prijsniveau."

Alex van E. , 14 mei 2013 08:32 uur beoordeling: 10

"Ik ben zeer te spreken over de service van FACN. In eerste instantie toch wel wat huiverig geweest om een hypotheek (execution only) en een overlijdensrisico verzekering af te sluiten. Ik ben eerst naar een aantal hypotheekadviseurs geweest, en deze adviseerden mij allemaal hetzelfde. En als je het dan zelf regelt zijn de kosten echt een heel stuk lager. De sevice en de reactietijd is bijzonder goed geregeld. Bijna altijd binnen 1 uur een reactie terug, ook telefonisch goed bereikbaar. De enige vertraging die ik heb ondervonden ligt bij de aanvragende bank. En door de vlotte terugkoppeling is dat dan ook meteen duidelijk. Dus bij deze zou ik iedereen aanraden om hier je financiele producten af te sluiten."

W. Heeren, 9 mei 2013 13:06 uur beoordeling: 10

"Geholpen door Sietske van FACN."

Bart Rekker, 2 mei 2013 11:48 uur beoordeling: 9

"Geholpen door Sietske van FACN, erg duidelijk en snel!! Lekker praktisch alles per mail en in duidelijke bewoordingen. Complimenten!"

D. Lodewijks, 1 mei 2013 21:05 uur beoordeling: 9

"Voor een ORV, eigenlijk meerdere, uitstekend geholpen! Had al idee wat we wilden, maar FACN dacht goed mee met goed resultaat. Duidelijk en vriendelijk en met kennis van zaken!Naast e-mail ook telefonisch te bereiken bij vragen, was zeer prettig voor scherpe tarieven! Raden jullie zeker aan! top!"

Johan Hoppentocht, 1 mei 2013 16:14 uur beoordeling: 9

"Wij zijn zeer te spreken tot dusver. Alles telefonisch en via de mail afgehandeld . Alles klopt zoals afgesproken."

Astrid, 23 april 2013 19:36 uur beoordeling: 9

"snelle en correcte afhandeling bij het afsluiten van een verzekering Positief!"

D.A., 22 april 2013 9:37 uur beoordeling: 9

"Ik heb een heel goede ervaring met FACN gehad bij het oversluiten van mijn hypotheek. Remco was altijd snel met het beantwoorden van vragen zonder uitgebreide uitwijdingen. Het is gemakkelijk en effectief."

dhr Hof, 13 april 2013 01:05 uur beoordeling: 9

"Goed persoonlijk contact. Snelle en duidelijke offertes. Een aanrader!"

A. van Zaanen, 12 april 2013 10:02 uur beoordeling: 8

"Ik ben uitermate tevreden gezien de makkelijke manier waarop er telefonisch contact kon worden gemaakt en vragen efficient konden worden afgehandeld, alsmede ook de snelle en vriendelijke manier waarop het e.e.a is afgehandeld."

Erik van Otterdijk, 7 april 2013 22:05 uur beoordeling: 10

"Ik heb alle contacten met FACN als zeer positief ontvangen. Er is altijd attent gereageerd, alle info was duidelijk, goede communicatie en bovenal: goedkoop. Wat mijn betreft een aanrader."

Joyce van de Wiel, 3 april 2013 13:15 uur beoordeling: 9

"Wij hebben FACN ingeschakeld ivm het verkrijgen van een hypotheek. Onze ervaringen zijn erg positief. Remco is kort maar krachtig en vooral ook erg duidelijk! Je kan verwachten dat je binnen enkele minuten al response krijgt op je vraag per email! Zeker een aanrader en mochten wij in de toekomst nog eens een huis o.i.d kopen, kloppen wij weer aan bij FACN!"

E van den Akker, 21 maart 2013 15.49 uur beoordeling: 9

"Wederom goed en snel geholpen deze keer door Sietske, dankjewel nog daarvoor jullie waren wederom de goedkoopste op gebied van ORV voor mij. Zal altijd reclame voor jullie maken. Alles kon ook op zeer korte termijn geregeld worden."

Fred, 12 maart 2013 11:26 uur beoordeling: 10

"FACN is scherp geprijsd en zeer geschikt indien je weet wat je wilt (in ons geval een overlijdensrisico verzekering). Snelle reactie op eerste aanvraag voor offerte. De dienstverlening door Sietske Meeuwis in de verdere afhandeling was vriendelijk, accuraat en klantgericht . Er werd contact opgenomen met de verzekeraar waar er vertraging in de aanvraag was. Ik werd als klant goed op de hoogte gehouden. Ik kan FACN daarom zeker aanbevelen op basis van mijn ervaring."

J.J.J.A. de Klerk 3 maart 2013 09:40 uur beoordeling: 10

"- klantvriendelijk - klantgericht - snelle afhandeling - flexibel"

Roel de Smoker, 1 maart 2013 22:11 uur beoordeling: 10

"Allereerst wil ik Remko Grijm (mijn contactpersoon) nogmaals bedanken voor de goede en snelle service! Mijn keuze voor FACN is gekomen nadat ik heb gezocht op betaalbare alternatieven ten opzichte van 'De Hypotheker'. Gezien ik zelf op de hoogte ben van wat ik wil heb ik gekozen voor de Execution Only dienstverlening. Kosten die ik hier mee bespaar zijn minimaal 2000 euro aan alleen bemiddelingskosten! Verder reageert Remko vrij snel en soms buiten kantoortijden, dit heeft ervoor gezorgd dat ik nooit lang heb hoeven wachten en snel door kan naar de volgende stappen. Qua terugkoppeling heb ik ook alleen maar positieve punten te melden. De volgende keer ga ik zonder twijfel weer voor FACN! Bedankt! "

De Weert, 26 februari 2013 16:43 uur beoordeling: 10

"De keuze voor FACN kwam eigenlijk per toeval tijdens een avondje googlen. Ik was opzoek naar een betaalbaar deskundige dienstverlener. Ik wist wat ik wilde (hypotheekvorm en voorwaarden en heb daarom gekozen voor een Execution Only dienstverlening(afsluiten van een hypotheek zonder advies). Dit scheelt dik 2000 euro! in vergelijk met De Hypotheker. Nu krijg je bij De Hypotheker weliswaar wel advies voor dat geld, maar FACN kan hier ook zorg voor dragen en ook dat scheelt alsnog flink in de kosten! Dhr. Grijm (Remko) heeft mij uitstekend geholpen met de aanvraag van mijn hypotheek. Zowel tijdens als buiten kantooruren is hij bereid je te woord te staan via mail, chat of telefoon. Snelheid, klantvriendelijkheid en deskundigheid scoren wat mij betreft maximaal bij FACN. Remko, bedankt voor alles! Mvgr "

Valérie van Burken, 13 februari 2013 15:21 uur beoordeling: 10

"Mijn ervaring met FACN en contactpersoon Remko Grijm zijn uitstekend. Helaas moesten wij langere tijd wachten op goedkeuring van de geldverstrekker, maar daar ben ik altijd netjes van op de hoogte gehouden. Ik heb het als een zeer prettige samenwerking ervaren en zal jullie zeker aanraden bij familie en vrienden."

R. van H., 3 februari 2013 16:44 uur beoordeling: 8

"Na invulling van aanvraagformulier ontvang je snel antwoord, evenals bij aanvullende vragen. Tevens is sprake van kwalitatief geschoolde medewerkers en accurate dienstverlening."

Bas Albers, 31 januari 2013 14:07 uur beoordeling: 10

"Hartelijk bedankt voor jullie uitstekende service en geboden hulp bij het afsluiten van een perfect passende Overlijdens Risico Verzekering tegen uiterst lage bemiddelingskosten. Wij wensen jullie heel veel succes. Wij komen graag bij jullie terug."

Rob, 30 januari 2013 16:44 uur beoordeling: 9

"Voor een oplossing van afdichten risico ben ik in contact gekomen met Remco. Heel open contact.Ik krijg netjes wat ik vraag. Vriendelijke benadering en zeker redelijke kosten voor een ORV."

Maarten K., 26 januari 2013 15:20 uur beoordeling: 9

"We waren opzoek naar een goedkopere overlijdensrisicoverzekering. Tevens ook een bemiddelaar die niet de hoogste bemiddelingskosten rekende. Dus een goede kwaliteit/prijsverhouding. Dit is zeer goed gelukt bij FACN. Een snelle en juiste afhandeling."

L. Riemersma, 21 januari 2013 18:54 uur beoordeling: 9

"Wij hebben onlangs, in de drukke periode aan het einde van 2012, onze hypotheek overgesloten via FACN. Nadat we eerder enige afspraken met 'traditionele' tussenpersonen hadden gemaakt, was het werken met FACN een verademing: eindelijk een tussenpersoon die niet allerlei zaken wil verkopen waar je niet om vraagt maar gewoon regelt wat je wilt en uitstekend in de communicatie is. Als je verstand van hypotheken hebt en weet welke je wilt afsluiten, geldt dat de klant koning is bij FACN. Wij hebben het ook gewaardeerd dat Remko Grijm direct bereikbaar was en in actie kwam toen er zaken mis leken te gaan met de afhandeling van de hypotheek (notaris die niet vooruit te branden was en oude geldverstrekker die niet met de aflosnota kwam)."

Bas van de Veen, 15 januari 2013 15:05 uur beoordeling: 10

"FACN heeft ons wederom uitstekend geholpen. Eerst al met advies over de verkoop van ons appartement. Daarna hebben wij eerlijk en open advies gekregen over de hypotheekvorm en wat dat voor ons zou betekenen over 30 jaar. FACN antwoord altijd supersnel wanneer we een vraag hebben en dat vinden wij erg prettig!"

Tjebbe Joosten, 4 januari 2013 23:45 uur beoordeling: 10

"Met oprecht kan ik iedereen FACN aanbevelen. Als je maar weet wat je wilt kun je zelf een mooi aantal centen besparen. Complimenten aan Remko volgens mij werkt deze man 24 uur per dag. (hart voor zijn zaak). "